Rolls-Royce Boat Tail: Ολοκληρώνεται τον Μάιο το 2ο αυτοκίνητο των 28 εκατ. δολαρίων

Η Rolls Royce ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει τη δεύτερη εξαιρετικά αποκλειστική Boat Tail τον Μάιο. Η πρώτη φέρεται να παραγγέλθηκε από τον Jay-Z και την Beyoncé για 28 εκατομμύρια δολάρια, κάτι ωστόσο που δεν επιβεβαιώθηκε ούτε από το ζεύγος ούτε από την αυτοκινητοβιοχημανία.
Rolls-Royce Boat Tail: Ολοκληρώνεται τον Μάιο το 2ο αυτοκίνητο των 28 εκατ. δολαρίων

Με τιμή περίπου 28 εκατ. δολάρια, η Rolls-Royce Boat Tail αποκαλύφθηκε πέρυσι ως το πιο ακριβό αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα: Black Badge Ghost - Μια Rolls-Royce για τη νέα γενιά εκατομμυριούχων

Δημιουργία του ειδικού τμήματος της αυτοκινητοβιομηχανίας, Rolls-Royce Coachbuild, το εξαιρετικά αποκλειστικό κάμπριο φέρεται να παραγγέλθηκε από το ζεύγος Beyoncé και Jay-Z, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από τους ίδιους ή τη Rolls-Royce.

Εικόνα

Η βρετανική φίρμα ωστόσο είχε αποκαλύψει ότι το Boat Tail είναι μέρος μιας σειράς τριών αποκλειστικών αυτοκινήτων, εξαιρετικής πολυτέλειας. Μισό χρόνο μετά το ντεμπούτο του Boat Tail, η Rolls-Royce ανακοίνωσε ότι το δεύτερο μοντέλο της σειράς πλησιάζει στην ολοκλήρωση και θα αποκαλυφθεί τον Μάιο του 2022, στη διάσημη Concorso d'Eleganza Villa d'Este. Σύμφωνα με την Autocar, το τρίτο κομμάτι δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ στο ευρύ κοινό επειδή «ο ιδιοκτήτης επιθυμεί να κρατηθεί μυστικό».

Μέχρι στιγμής, η Rolls-Royce δεν έχει αποκαλύψει άλλες πληροφορίες για τη δεύτερη Boat Tail που θα βγει από τα σιλό της, εκτός από τον ισχυρισμό ότι θα είναι μοναδική παρά το γεγονός ότι μοιράζεται τη βασική δομή με την πρώτη Boat Tail. Όπως και το πρώτο μοντέλο, η δημιουργία του δεύτερου Boat Tail ακολουθεί τις εντολές που έχει δώσει ο πελάτης σε κάθε βήμα.

Εικόνα

Με σχέδιο εμπνευσμένο από ένα γιοτ J-Class, πήρε το όνομά του από μια σειρά προπολεμικών μοντέλων Rolls-Royce. Το αυτοκίνητο υποστηρίζεται από την ίδια αρχιτεκτονική πολυτελείας που συναντάμε στα ολοκαίνουργια μοντέλα της Rolls-Royce, ενώ μοιράζεται τον κινητήρα V12 twin-turbo 6,75 λίτρων με τη Phantom, ο οποίος έχει ισχύ 563 ίππων.

Πάντως, ενώ το δεύτερο μοντέλο θα έχει επίσης ναυτικό θέμα, θα πρέπει να περιμένουμε μερικούς μήνες ακόμη για να δούμε πώς θα είναι τελικά το νέο ριζοσπαστικό Boat Tail. Μέχρι τότε μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της Rolls-Royce κάνοντας κλικ εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ