Σαμπάνια: 5 περιορισμένης έκδοσης επιλογές για το ποτό των Χριστουγέννων

Δεν υπάρχει πιο συνυφασμένο με τα Χριστούγεννα ποτό απ' ό,τι η σαμπάνια. Είτε για τον εαυτό σας είτε για δώρο, οι πέντε παρακάτω περιορισμένες εκδόσεις της βασίλισσας των ποτών είναι απολαυστικές, είτε μιλάμε για το περιτύλιγμα είτε για το περιεχόμενο της φιάλης.
Σαμπάνια: 5 περιορισμένης έκδοσης επιλογές για το ποτό των Χριστουγέννων

Μια μουσική διάθεση κυριαρχεί στις φετινές χριστουγεννιάτικες σαμπάνιες. Η Veuve Clicquot έχει πάει προς το ρετρό, συσκευάζοντας τη Brut NV σε ένα κουτί σε σχήμα κασέτας που μπορεί να εξατομικευτεί με ένα μήνυμα (είναι επίσης 100% ανακυκλώσιμο).

Η Krug έχει συνεργαστεί με τον Βέλγο μουσικό και συνθέτη 3D μουσικής, Ozark Henry, σε μια καθηλωτική εμπειρία ήχου που θα σας αφηγηθεί την ιστορία της Krug's Grande Cuvée 169ème Edition ενώ την απολαμβάνετε.

Η Dom Pérignon και η Lady Gaga, καταπονώντας κάθε νότα της «κοινής τους πίστης στην απόλυτη δημιουργική ελευθερία», μας φέρνουν ένα ροζέ του 2006 και ένα blanc του 2010.

Και για τους λάτρεις των εικαστικών τεχνών, υπάρχει ο David Shrigley που τυλίγει σε δύο χάρτινες θήκες «δεύτερου δέρματος» τη Ruinart. Μπορείτε να επιλέξετε εκείνη που γράφει «Μπορείς να κρίνεις το μπουκάλι από την ετικέτα» ή αυτή με την επιγραφή «Κάθε μπουκάλι είναι το ίδιο. Κάθε μπουκάλι είναι διαφορετικό». Τα περιτυλίγματα είναι ανακυκλώσιμα, αλλά ίσως μην σας κάνει διάθεση να τα πετάξετε.

Όποια από τις παρακάτω σαμπάνιες και να διαλέξετε πάντως, είτε για τον εαυτό σας είτε για δώρο, είναι σίγουρο ότι από το περιτύλιγμα μέχρι το περιεχόμενο της φιάλης θα έχετε κάνει μια εξαιρετική επιλογή.

Εικόνα

Krug Grande Cuvée 169ème Edition

Διαθέτει κωδικό QR για μια καθηλωτική εμπειρία διφωνικού ήχου που διηγείται την ιστορία του κρασιού από τον πρωτοπόρο της τρισδιάστατης μουσικής Ozark Henry.

Τιμή: £174, clos19.com

Εικόνα

Veuve Clicquot Brut NV

Σε ένα εξατομικευμένο 100% ανακυκλώσιμο κουτί «κασέτα».

Τιμή: 59,99 £, selfridges.com

Εικόνα

Dom Pérignon x Lady Gaga Dom Pérignon Rosé Vintage 2006

Τιμή £380, harrods.com

Εικόνα

Ruinart Blanc de Blancs NV

Mε ετικέτα «second skin» από τον καλλιτέχνη David Shrigley.

Τιμή: 76 £, clos19.com

Εικόνα

Louis Roederer Cristal Rosé Vinothèque 2000

Τιμή: £2.000, hedonism.co.uk

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ