LG Direct View LED Home Cinema Display: Μια κολοσσιαία τηλεόραση 325 ιντσών και 1,7 εκατ. δολαρίων

Η κολοσσιαία τηλεόραση 325 ιντσών Direct View LED Home Cinema Display της LG αγγίζει στρατοσφαιρικά επίπεδα τεχνολογίας, κόστους και κινηματογραφικής εμπειρίας.
LG Direct View LED Home Cinema Display: Μια κολοσσιαία τηλεόραση 325 ιντσών και 1,7 εκατ. δολαρίων

Ίσως φέτος με την πανδημία του κορονοϊού ακόμη σε έξαρση να είναι καλή ευκαιρία να αναβάλλετε το ταξίδι σας στα ακριβά χιονοδρομικά και να ξοδέψτε τα χρήματά σας σε απόκοσμα κινηματογραφικά ταξίδια που δεν απαιτούν να αφήσετε τον καναπέ σας.

Διαβάστε ακόμα: Fashion Films - Τα εορταστικά spot των οίκων μόδας είναι ταινίες μικρού μήκους

Προσεγγίζοντας από τα άκρα του φάσματος αναπαραγωγής, η νέα ψηφιακή τηλεόραση της LG αντιπροσωπεύει στρατοσφαιρικά επίπεδα τόσο κόστους όσο και τεχνολογικών επιτευγμάτων, και έχει ως αποστολή να παρουσιάσει την πιο ακριβή προσομοίωση μιας κινηματογραφικής εμπειρίας χωρίς να στερηθείτε την άνεση του σπιτιού σας. Με κολοσσιαίες διαστάσεις 325 ιντσών, η LG Direct View LED Home Cinema Display αποτελεί ένα τεράστιο άλμα στην τηλεοπτική πρόοδο με μια λαμπρή, υπερυψηλής ευκρίνειας οθόνη, απαράμιλλη στο συνδυασμό μεγέθους και ποιότητας εικόνας.

Εικόνα
Σε αντίθεση με τα συστήματα που λειτουργούν μόνο σε σκοτεινά δωμάτια, η DVLED αναπαράγει εξαιρετική εικόνα ακόμη και σε ένα έντονα φωτισμένο εσωτερικό (Πηγή: LG)

Ενώ οι περισσότερες σύγχρονες τηλεοράσεις χρησιμοποιούν διόδους εκπομπής φωτός πάνω ή πίσω από μια οθόνη υγρών κρυστάλλων (LED σε LCD, εν συντομία), εδώ μια οθόνη LED άμεσης προβολής χρησιμοποιεί περισσότερες από 99,5 εκατομμύρια μεμονωμένες διόδους -μία κόκκινη, πράσινη και μπλε ανά pixel- για απόδοση της εικόνας σε μια οθόνη που εκτείνεται διαγώνια στα 8 μέτρα.

Οι εντυπωσιακές αναλογίες συνδυάζονται με την ανάλυση 8K που προσφέρει αντίθεση και χρώματα απίστευτης ακρίβειας, χωρίς τεχνουργήματα που μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση, όπως συμβαίνει με τις τυπικές επίπεδες οθόνες. Επίσης, σε αντίθεση με τα συστήματα που βασίζονται σε προβολείς που λειτουργούν μόνο σε σκοτεινά δωμάτια, η DVLED αναπαράγει εξαιρετική εικόνα ακόμη και σε ένα έντονα φωτισμένο εσωτερικό. Τέλος, ενώ μέχρι σήμερα ήταν διαθέσιμη αποκλειστικά σε εμπορικούς πελάτες, η οθόνη 1.008 κιλών της LG προσφέρεται τώρα στην αγορά στην εξίσου βαριά τιμή του 1,7 εκατ δολαρίων.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ