The Vines: Η λέσχη που επιτρέπει στα μέλη της να φτιάξουν το δικό τους κρασί

Η λέσχη The Vines επιτρέπει στα μέλη της να επισκεφθούν τις καλύτερες οινοπαραγωγικές περιοχές του κόσμου και με τη βοήθεια των ειδικών να δημιουργήσουν το δικό τους κρασί.
The Vines: Η λέσχη που επιτρέπει στα μέλη της να φτιάξουν το δικό τους κρασί

Για κάποιους, το κρασί είναι ο φακός μέσα από τον οποίο βλέπουν τον κόσμο. Όλο και περισσότεροι οινόφιλοι περνούν τις διακοπές τους σε φημισμένες οινοπαραγωγικές περιοχές σε όλο τον κόσμο, κυνηγώντας σπάνιες φιάλες και διαφωτιστικές συζητήσεις με κορυφαίους οινοποιούς, διακρίνοντας τον πολιτισμό μιας χώρας μέσω των αμπελιών, των σταφυλιών και του εδάφους της.

Διαβάστε ακόμα: Ποιος μπορεί να δοκιμάσει μερικές από τις πιο ακριβές γουλιές σαμπάνιας;

Μια νεοσυσταθείσα κοινότητα ανθρώπων που μοιράζονται αυτήν την οινική κοσμοθεωρία, αποφάσισε να οδηγήσει την κοινή τους αγάπη ένα βήμα παραπέρα. H The Vines, μια exclusive νέα λέσχη, προσφέρει στα μέλη της «χαρακτηριστικές αποδράσεις» σε μερικές από τις καλύτερες οινοπαραγωγικές περιοχές του κόσμου.

Εικόνα
H The Vines προσφέρει στα μέλη της «χαρακτηριστικές αποδράσεις» σε μερικές από τις καλύτερες οινοπαραγωγικές περιοχές του κόσμου (Πηγή: The Vines)

Κατά τη διάρκεια τριών ή τεσσάρων ημερών, δίνεται στους συμμετέχοντες η δυνατότητα να συνεργαστούν με κορυφαίους τοπικούς οινοποιούς και παραγωγούς, δοκιμάζοντας κρασιά βάσης, για να δημιουργήσουν το δικό τους βαρέλι. Τα 25 κιβώτια του μοναδικού προσωπικού χαρμανιού σας, εμφιαλώνονται και αποστέλλονται στο κελάρι σας όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, ενώ όσο το κρασί ωριμάζει, μπορείτε να συνεργαστείτε με έναν σχεδιαστή για να δημιουργήσετε τη δική σας ετικέτα.

Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών, η Vines προσφέρει επίσης μια βαθιά βουτιά στις τοπικές γαστρονομικές, ψυχαγωγικές και καλλιτεχνικές απολαύσεις. «Γνωρίζουμε τις περιοχές από κοντά μαγειρεύοντας με παγκοσμίου φήμης σεφ, μαθαίνοντας από διάσημους μουσικούς και καλλιτέχνες και αλληλεπιδρώντας με ντόπιους συγγραφείς», λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Vines, Michael Evans.

Εικόνα
Κατά τη διάρκεια των ταξιδιών, η Vines προσφέρει μια βαθιά βουτιά στις τοπικές γαστρονομικές, ψυχαγωγικές και καλλιτεχνικές απολαύσεις (Πηγή: The Vines)

«Συνδέουμε τα μέλη μας με τους ανθρώπους, τα εστιατόρια και τις δραστηριότητες των ντόπιων οινοποιών, και οι φίλοι επιστρέφουν ξανά και ξανά στην κρυμμένη τρατορία σε έναν πίσω δρόμο του Μονταλτσίνο, το ιχθυοπωλείο στη Βαρκελώνη ή ακόμα και για να παρευρεθούν στο γκαλά Ordre des Coteaux de Champagne», συμπληρώνει ο Evans. Να σημειώσουμε ότι οι πρόσφατες αποδράσεις περιλάμβαναν επίσκεψη στα παρασκήνια του μουσικού συγκροτήματος Foo Fighters και μαγείρεμα με τον θρυλικό βιρτουόζο της Αργεντινής, Francis Mallmann.

Η ιδιότητα μέλους αποκτάται μέσω ερωτηματολογίου-αίτησης στον ιστότοπο της Vines (κάντε κλικ εδώ), με αρχική αμοιβή συμμετοχής 100.000 δολάρια και ετήσια τέλη που κυμαίνονται από 1.500 έως 3.000 δολάρια ανά τρίμηνο. Τα τέλη περιλαμβάνουν πίστωση 2.000 δολάρια για το κρασί που παράγετε, το κόστος του οποίου μπορεί να κυμαίνεται από 6.000 έως 37.000 δολάρια, ανάλογα με την περιοχή.

Εικόνα
Τα μέλη της Vines έχουν τη δυνατότητα να συνεργαστούν με κορυφαίους τοπικούς οινοποιούς και παραγωγούς για να δημιουργήσουν το δικό τους βαρέλι (Πηγή: The Vines)

Η Vines προσφέρει επίσης πρόσβαση σε ιδιωτικό concierge κρασιού, μέσω του οποίου μπορείτε να εντοπίσετε δυσεύρετες ετικέτες ή να επιμεληθείτε μιας λίστας κρασιών για μια ειδική περίσταση. Επιπλέον, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, σας αποστέλλονται δείγματα αξιόλογων κρασιών από όλο τον κόσμο, τα οποία αξιολογείτε ενημερώνοντας τη λέσχη, ώστε η ομάδα να μάθει τι σας αρέσει και πού θα θέλατε να ταξιδέψετε στη συνέχεια. Με οκτώ συνεργαζόμενους παραγωγούς στο ρόστερ της -συμπεριλαμβανομένων των Γερμανών Ernst Loosen και Michel Drappier, της Champagne- η Vines διευρύνει συνεχώς τη λίστα της και απλώς περιμένει τον επόμενο μεγάλο οινοποιό: εσάς.