Delivery σαμπάνιας με yacht από την Dom Perignon, για διψασμένους θαλασσόλυκους

Η Dom Perignon λάνσαρε μια υπηρεσία concierge στο Μαϊάμι, η οποία παραδίδει την σαμπάνια σας απευθείας σε γιοτ ή σε παραθαλάσσιες κατοικίες.
Delivery σαμπάνιας με yacht από την Dom Perignon, για διψασμένους θαλασσόλυκους

Η σχέση της Dom Perignon με την πολυτέλεια δεν περιορίζεται απλά στα προϊόντα της. Υπηρετώντας το φάσμα της ολοκληρωμένης εμπειρίας που πρεσβεύει το brand, εγκαινιάζει αυτόν τον Δεκέμβριο μια υπηρεσία yacht concierge στο Μαϊάμι, με αφορμή την έκθεση Art Basal and Design Miami.

Διαβάστε ακόμα: Ποιος μπορεί να δοκιμάσει μερικές από τις πιο ακριβές γουλιές σαμπάνιας;

Η υπηρεσία περιλαμβάνει αποκλειστική διανομή σαμπάνιας που παραδίδεται διά θαλάσσης και δεν μοιάζει με τίποτα που έχουμε δει μέχρι τώρα. Το πολυτελές ταχύπλοο Dom Pérignon θα κάνει κρουαζιέρα κατά μήκος του Biscayne Bay από την 1η έως τις 4 Δεκεμβρίου και θα προσφέρει σέρβις που περιλαμβάνει κομψά γυάλινα ποτήρια, έναν κάδο πάγου Dom Pérignon και μπουκάλια σαμπάνιας σε ειδικό κιτ.

Εικόνα
Το ταχύπλοο της Dom Pérignon θα πλέ​​​​​​ει κατά μήκος του Biscayne Bay από την 1η έως τις 4 Δεκεμβρίου (Πηγή: Dom Perignon)

Οι πελάτες θα έχουν επιπλέον την επιλογή να δουν πλάνα από την παράδοσή τους μέσω drone, ενώ θα απολαμβάνουν τη σαμπάνια τους. Συνολικά, υπάρχουν τρία πακέτα: το HARMONY (5.000 δολάρια), το ENERGY (10.000 δολάρια ) και το ICON (30.000 δολάρια).

Εικόνα
Το πακέτο HARMONY κοστίζει 5.000 δολάρια (Πηγή: Dom Perignon)

Το πακέτο HARMONY συνοδεύεται από εννέα μπουκάλια με τις πιο πρόσφατες vintage επιλογές, συμπεριλαμβανομένων των Blanc 2010 και Rosé 2006 μαζί με λαχταριστό χαβιάρι, ενώ το πακέτο ENERGY περιλαμβάνει 12 μπουκάλια, συμπεριλαμβανομένων των vintage magnum 1,5 λίτρου, σερβιρισμένων με χαβιάρι και πετροκάβουρα.

Εικόνα
Το πακέτο ENERGY κοστίζει 10.000 δολάρια (Πηγή: Dom Perignon)

Περιττό να πούμε ότι το ICON είναι το πιο ακριβό πακέτο της υπηρεσίας και περιλαμβάνει 33 vintage σαμπάνιες, αποκλειστικές παγοθήκες και γυάλινα σκεύη, που συνοδεύονται με καβούρι Colossal και χαβιάρι Petrossian. Περιλαμβάνει επίσης εξατομικευμένη γευσιγνωσία με σομελιέ και υπηρεσία VIP Concierge για τις μελλοντικές ανάγκες των πελατών σε σαμπάνια.

Εικόνα
Το πακέτο ICON κοστίζει 30.000 δολάρια (Πηγή: Dom Perignon)

Σχολιάζοντας, ο brand director της Dom Pérignon, Enzo Gouedar, είπε: «Η υπηρεσία concierge είναι μια εμπειρία κορυφαίας ποιότητας που δεν προσφέρεται μόνο σε όσους συμμετέχουν στο Art Basel, αλλά και σε όσους θέλουν να προσθέσουν ένα επιπλέον επίπεδο πολυτέλειας στη σπουδαία αυτή καλλιτεχνική, πολιτιστική στιγμή. Κάθε πακέτο σάς βυθίζει στο σύμπαν του Dom Pérignon σε διαφορετικά επίπεδα, μέσω μιας εξατομικευμένης, ιδιωτικής εμπειρίας κατά μήκος του κόλπου Biscayne», πρόσθεσε.

Η υπηρεσία Concierge Dom Perignon θα είναι διαθέσιμh κατά τη διάρκεια του Design Miami και του Art Basel (1 Δεκεμβρίου – 4 Δεκεμβρίου) και μπορεί να γίνει κράτηση με 24ωρη προειδοποίηση μέσω της ιστοσελίδας Our Cellar.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ