TAG Heuer Formula 1 Senna Special Edition - Ένα ρολόι-φόρος τιμής στο θρύλο του Ayrton Senna

Πριν από 30 χρόνια, ο Άιρτον Σένα έγινε ο νεότερος οδηγός της Formula 1 που κέρδισε τρία παγκόσμια πρωταθλήματα. Για να τιμήσει τα επιτεύγματα του Βραζιλιάνου πιλότου, η TAG Heuer λάνσαρε το Senna Special Edition, ένα νέο ρολόι, μέρος της συλλογής TAG Heuer Formula 1. 
TAG Heuer Formula 1 Senna Special Edition - Ένα ρολόι-φόρος τιμής στο θρύλο του Ayrton Senna

Ο χρονογράφος TAG Heuer Formula 1 Senna Special Edition έρχεται να θυμίσει και πάλι το πάθος και τη δέσμευση της ελβετικής ωρολογοποιίας για τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι πλέον ο νέος πρέσβης της TAG Heuer

Το ανάγλυφο μαύρο δερμάτινο λουράκι του ρολογιού παραπέμπει στο μπρασελέ S/EL που φορούσε ο Senna στο TAG Heuer του. Το χαρακτηριστικό του σχέδιο σε σχήμα S είναι άμεσα αναγνωρίσιμο. Το δέρμα διαθέτει κίτρινες ραφές και επίσης ένα μαύρο ατσάλινο κούμπωμα ασφαλείας διπλού κουμπώματος.

Εικόνα
Πηγή: TAG Heuer

Τα εμβληματικά χρώματα του Senna, το κίτρινο και το μαύρο, κυριαρχούν στο χρωματικό συνδυασμό του TAG Heuer Formula 1 Senna Special Edition. Ο κίτρινος τόνος εμφανίζεται στο διάσημο διπλό S (το επίσημο μονόγραμμα του Βραζιλιάνου οδηγού), που φιγουράρει στην κορυφή της στεφάνης στις 12 η ώρα, μαζί με το όνομα Senna.

Εικόνα
Πηγή: TAG Heuer

Η υπογραφή SS διακοσμεί και το υποκαντράν που βρίσκεται πάνω από την 6η ώρα. Το ανθρακί καντράν φιλοξενεί τις κλασικές ενδείξεις ώρας, λεπτών και δευτερολέπτων του χρονογράφου στις 6, 9 και 3 η ώρα και είναι διακοσμημένο με το διακριτό logo «TAG Heuer Formula 1».

Εικόνα
Πηγή: TAG Heuer

Η εξαιρετικά ανθεκτική μαύρη κεραμική στεφάνη του ρολογιού τονίζεται από ένα κίτρινο περίγραμμα. Ο αριθμός 400 είναι χαραγμένος στη στεφάνη, ένα νεύμα στην ταχύτητα των 400 km/h που δεν έχει επιτευχθεί ποτέ στη Formula 1.

Εικόνα
Πηγή: TAG Heuer

Οι δείκτες και οι ενδείξεις ώρας είναι επεξεργασμένα με Super-LumiNova® για να διασφαλιστεί η βέλτιστη αναγνωσιμότητα σε χαμηλό φωτισμό. Επίσης η ειδική έκδοση TAG Heuer Formula 1 Senna Special Edition διαθέτει κίνηση χαλαζία και είναι αδιάβροχη στα 200 μέτρα (20 bar).

Εικόνα
Πηγή: TAG Heuer

Τέλος η εικόνα του εμβληματικού κράνους του Βραζιλιάνου οδηγού είναι χαραγμένη στο πίσω μέρος της θήκης μαζί με μια ειδική γκραβούρα με τις λέξεις «SENNA SPECIAL EDITION». Η τιμή του TAG Heuer Formula 1 Senna Special Edition είναι 2.200 ευρώ, σύμφωνα πάντα με το επίσημο website της TAG Heuer στο οποίο μπορείτε να ανατρέξετε για περισσότερες λεπτομέρειες.