Spend It: Ο γύρος του κόσμου σε εννέα μήνες με την Royal Caribbean

Πριν από ένα χρόνο δεν τολμούσαμε να κανονίσουμε ταξίδια, καθώς έπρεπε να περιμένουμε την ανακοίνωση των έκτακτων μέτρων για δούμε αν θα έπρεπε να πάμε από… νομό σε νομό.
Spend It: Ο γύρος του κόσμου σε εννέα μήνες με την Royal Caribbean

Όμως φέτος μια εταιρεία παίρνει το ρίσκο και προγραμματίζει την απόλυτη κρουαζιέρα, κάνοντας το γύρο του κόσμου, με 150 στάσεις σε ιστορικούς και πολιτιστικούς προορισμούς σε εννέα μήνες.

Διαβάστε επίσης: Ταξίδι με το Orient Express - Μια διαδρομή με μακρά ιστορία

Η εταιρεία κρουαζιέρων Royal Caribbean και το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο Serenade of the Seas έχει προγραμματίσει τον γύρο του κόσμου από θάλασσα ξεκινώντας τον Δεκέμβριο του 2023 από το Μαϊάμι, σε ένα ταξίδι 274 ημερών που θα ολοκληρωθεί με τελικό προορισμό την Φλόριντα του 2024.

Μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος της εταιρείας Michael Bayley σχολίασε πως «η απόλυτη παγκόσμια κρουαζιέρα» είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να βοηθήσει τους ταξιδιώτες που έμειναν «εγκλωβισμένοι» για μήνες λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, «να καλύψουν τον «χαμένο χρόνο».

150 προορισμοί σε όλο τον κόσμο

Το Serenade of the Seas έχει μήκος 965 ποδιών, 13 καταστρώματα και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 2.476 επιβάτες.

Εικόνα
Το κρουαζιερόπλοιο Serenade of the Seas της Royal Caribbean - Πηγή: Shutterstock

Όπως αναφέρει το πρόγραμμα του ταξιδιού στα τέλη του 2023, το κρουαζιερόπλοιο θα ταξιδέψει γύρω από την Καραϊβική, πριν συνεχίσει το ταξίδι του στην Κεντρική και Νότια Αμερική κάνοντας στάσεις στο Rio de Janeiro στη Βραζιλία αλλά και τους καταρράκτες Iguazu στην Αργεντινή.

Εικόνα
Οι καταρράκτες Iguazu στα σύνορα Βραζιλίας - Αργεντινής (Πηγή: Shutterstock)

Μεταξύ των εμβληματικών στάσεων είναι το μεγάλο τείχος της Κίνας, το Taj Mahal και οι πυραμίδες της Γκίζα. Οι ταξιδιώτες θα έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν το ολοκληρωμένο «πακέτο», ενώ αν δεν έχουν... άπλετο χρόνο, μπορούν να επιλέξουν ορισμένες στάσεις ή ηπείρους, με το κόστος να κυμαίνεται από 66.000 δολάρια έως και 112.000 δολάρια το άτομο, συν φόρους.

Εικόνα

Το βίντεο που δημιούργησε η εταιρεία για το νέο ταξίδι του Serenade of the Seas μας έχει αφήσει άφωνους και θέλουμε να κλείσουμε και εμείς εισιτήρια!

Με πληροφορίες από το CNN Travel

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ