Spend It: 5+1 αξεσουάρ με την αίγλη ενός πολυτελούς αυτοκινήτου

Οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες δεν υπογράφουν μόνο μοντέλα-θρύλους. Βάζουν τη φίρμα τους σε μια σειρά άλλων αντικειμένων που μπορεί να μην έχουν την τιμή ενός supercar, διαθέτουν όμως σίγουρα τη αίγλη του.
Spend It: 5+1 αξεσουάρ με την αίγλη ενός πολυτελούς αυτοκινήτου

Κανένα μεγάλο όνομα της αυτοκίνησης δεν σνόμπαρε ποτέ τα αξεσουάρ που σχετίζονται με την οδήγηση αλλά και τις δευτερεύουσες ανάγκες ενός οδηγού, πέρα από το ίδιο το αυτοκίνητο. Μάλιστα, ακριβώς επειδή πρόκειται για μια σημαντική αγορά, πολλές βιομηχανίες στην προσπάθεια να δώσουν δυναμική στα αξεσουάρ τους προχώρησαν κατά καιρούς σε συνεργασίες με σχεδιαστές μόδας ή εκμεταλλεύτηκαν με κάθε τρόπο τις σημαντικές επετείους τους για να λανσάρουν μια σειρά συλλεκτικών αντικειμένων.

Διαβάστε ακόμα: 100 σπάνια αυτοκίνητα στην Concours d’Elegance του Λας Βέγκας

Όσο λοιπόν ασήμαντο και να ακούγεται, ένα μπρελόκ μπορεί πολλές φορές να είναι ένα αντικείμενο αξίας με ιστορία παράλληλη με εκείνη ενός αυτοκινήτου δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Στην προσπάθειά μας να βρούμε τι άλλο αντικείμενο θα σκαρφιστούν οι εταιρείες για να βάλουν επάνω το λογότυπό τους, ανακαλύψαμε εκπληκτικά πράγματα. Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω και πάρτε ιδέες. Άλλωστε τα Χριστούγεννα δεν είναι μακριά.

GilletteLabs | Bugatti Special Edition Heated Razor (από $170)

Εικόνα
Bugatti Special Edition Heated Razor / GilletteLabs

Το ξύρισμα είναι σοβαρή υπόθεση και το Special Edition Heated Razor της Gillette σε συνεργασία με την Bugatti, σου επιτρέπει να το κάνεις με ακρίβεια και στυλ. Ειδικά αφού το χρώμα της λαβής είναι το ίδιο μπλε «Agile Bleu» που έχει και η εμβληματική Bugatti Chiron Pur Sport 2020, ή ευρύτερα γνωστή ως «The Purest Bugatti Ever». Τα υλικά που χρησιμοποιούνται, όπως το zinc-αλουμίνιο δίνουν μία εκλεπτυσμένη αίσθηση και «θυμίζουν» τα ελαφριά υλικά που χρησιμοποιεί η Bugatti στα αυτοκίνητα της. Για όσους θέλουν όλο το «πακέτο» κυκλοφορεί σε θήκη με ανταλλακτικά και τη βάση φόρτισης.

Rolls-Royce | Cigar & Whiskey Cellarette (από $55.000)

Εικόνα
Rolls-Royce Cellarette / ROLLS-ROYCE

Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία Rolls-Royce μόλις παρουσίασε τη νεότερη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο συλλεκτικών αντικειμένων της. Πρόκειται για ένα αποθηκευτικό βαλιτσάκι για ουίσκι και πούρα που ονομάζεται Rolls Royce Cellarette και φυσικά κατασκευάζεται κατά παραγγελία. Tο Cellarette είναι κατασκευασμένο από απαστράπτον πλαίσιο αλουμινίου, περιτυλιγμένο με ανάγλυφο δέρμα Rolls-Royce Havana. Διαθέτει επίσης δίσκο σερβιρίσματος Obsidian Ayous Open Pore με χαραγμένο το διακριτικό σήμα-κατατεθέν της φίρμας, το Spirit of Ecstasy. Κάτω από το δίσκο, θα βρείτε χειροποίητα χαμηλά ποτήρια, το καθένα εξαιρετικά διακοσμημένο με το εμβληματικό μονόγραμμα «RR».

BMW | Classic Motorsport Jacket (από $332)

Εικόνα
Motorsport Jacket / BMW

Αυτή είναι η νέα εκδοχή του ιστορικού «BMW Motorsport jacket» και θα δείχνει εντυπωσιακό όταν οδηγείς τόσο σε μηχανή, όσο και σε αυτοκίνητο. Το τζάκετ έχει ελαφριά «μαξιλαράκια» προστασίας, τρίχρωμο κολάρο και μεταλλικά κουμπιά σε ασημένιο χρώμα, ενώ έχει και τέσσερις τσέπες με φερμουάρ. Αυτό που ξεχωρίζει φυσικά είναι το κλασικό BMW Motorsport λογότυπο στο στήθος.

Celeste | Custom Photo Watch (από $375)

Εικόνα
Custom Photo Watch / Celeste

Η διάσημη εταιρεία ρολογιών Celeste δημιουργεί εντυπωσιακά ρολόγια, όπως το Motorcycle ή τα φτιάχνει «κατά παραγγελία», προσθέτοντας τη φωτογραφία της αγαπημένης σου μηχανής ή αυτοκινήτου στο καντράν, για να το θαυμάζεις κάθε φορά που κοιτάς τι ώρα είναι. Όπως αναφέρει σχετικά το site της ωρολογοποιίας, αν τους στείλεις μία φωτογραφία με το αγαπημένο σου όχημα, μπορούν να την «τοποθετήσουν» στο ρολόι σου!

Κάθε ρολόι διαθέτει μηχανισμό Swiss Ronda και έρχεται με ισόβια εγγύηση. Οι προστατευτικές θήκες φτιάχνονται από Polished 316L υποαλλεργικό ατσάλι, ενώ ο κρύσταλλος είναι είναι «σχεδόν» αδύνατο να γρατζουνιστεί, καθώς είναι ζαφείρι. Ο μόνος πιο σκληρός είναι το διαμάντι.

Porsche | «Sidewall» Sunglasses (από $475)

Εικόνα
Porsche «Sidewall» / PORSCHE

Υπάρχουν τόσα πολλά γυαλιά στην αγορά που μπορείς να διαλέξεις, όμως αν οι «ρόδες» σου είναι Porsche, τότε στην πραγματικότητα η επιλογή είναι μία. Τα «Sidewall» είναι γυαλιά ηλίου με ταυτότητα, για αυτό και το στυλ τους ακολουθεί το στυλ της «μαμάς» εταιρείας με μινιμαλιστικό και πρακτικό σχεδιασμό, είναι ελαφριά και οι λεπτομέρειες δείχνουν την προσοχή που αφιερώθηκε κατά την κατασκευή τους. Αν δεν τα χάσεις, αυτά τα γυαλιά μπορούν να σου κρατήσουν για μια ζωή.

Aston-Martin | Luxury Laptop Canvas Backpack (από $457)

Εικόνα
«Luxury» Laptop Backpack / ASTON-MARTIN

Αν ξοδέψεις πάνω από 400 δολάρια για ένα σακίδιο πλάτης , έχεις την απαίτηση η «επένδυσή» σου να αντέξει όλες τις κακουχίες που συνήθως δέχονται οι τυπικές τσάντες laptop, ειδικά στα ταξίδια. Το backpack της Aston Martin θα τα κάνει όλα αυτά με απαράμιλλο στυλ. Είναι κατασκευασμένο από ειδικό, ανθεκτικό στο νερό, ιταλικό ύφασμα. Διαθέτει τέσσερα διαφορετικά επίπεδα ρύθμισης και το εσωτερικό του διαθέτει ειδικά προστατευτικό «μαξιλαράκια» για την προστασία των ηλεκτρονικών σου. Κυκλοφορεί σε navy blue χρώμα, με κόκκινες λεπτομέρειες στο εσωτερικό και φυσικά έχει το λογότυπο της Aston Martin.

*Με πληροφορίες από το Forbes.