Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τισό ξεκίνησε τη μακρά του πορεία πριν από περίπου δύο αιώνες στο Λονδίνο, σε ένα μουσείο που πλέον διαθέτει 250 κέρινες φιγούρες διάσημων προσωπικοτήτων και προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, ενώ διαθέτει ήδη παραρτήματα σε άλλες χώρας της Ευρώπης και των ΗΠΑ.
Διαβάστε ακόμα: Έργα τέχνης... ντυμένα με σταυροβελονιά!
Πλέον, οι επισκέπτες και οι πολίτες των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων έχουν την ίδια ευκαιρία, καθώς το μουσείο άνοιξε τις πύλες του στις 14 Οκτωβρίου. «Επιλέξαμε τα ταλέντα που είναι σημαντικά και δημοφιλή στην περιοχή», δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο η Σανάζ Κολσρούντ, γενική διευθύντρια του Madame Tussauds του Ντουμπάι.
Συγκεκριμένα, το μουσείο φιλοξενεί περίπου 60 κέρινα ομοιώματα «αστέρων παγκόσμιου βεληνεκούς», όπως είναι η τραγουδίστρια Ριάνα και ο ποδοσφαιριστής Λιονέλ Μέσι.

Ανάμεσα στα υπόλοιπα ομοιόματα μπορεί να θαυμάσει κανείς διάσημους ηγέτες όπως ο Ναρέντρα Μόντι και η βασίλισσα Ελισάβετ, πρόσωπα της μόδας όπως Κάρα Ντελεβίν και η Κάιλι Τζένερ.
* Οι τιμές των εισιτηρίων για το μουσείο Madame Tussauds Dubai ξεκινούν από AED122 για online κρατήσεις και AED135 στο ταμείο του μουσείου. Μπορείτε να απολαύσετε μια πλήρη περιήγηση του νέου μουσείου στο παρακάτω video.