Spend It: Marinella: Οι γραβάτες από την Νάπολη που απέκτησαν cult κοινό

Spend It: Marinella: Οι γραβάτες από την Νάπολη που απέκτησαν cult κοινό

Ένα μικρό κατάστημα στη Νάπολη, που δεν έχει καν βιτρίνα κατάφερε να αποκτήσει διενθή φήμη, cult κοινό και να γίνει σχεδόν τόπος «προσκυνήματος» για χιλιάδες «πιστούς» και τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Ο λόγος για το κατάστημα με τις μεταξωτές γραβάτες E. Marinella που μπορεί μέχρι πρότινος να «κρυβόταν» πίσω από τις βαριές ξύλινες πόρτες του μικροσκοπικού καταστήματος, όμως πλέον, η πανδημία του κορονοϊού και οι ρυθμοί της σύγχρονης εποχής, το έκαναν να «υποκύψει» και να δημιουργήσει ένα online κατάστημα.

Αν και εδώ και χρόνια μπορεί να βρει κανείς τις διάσημες γραβάτες σε corner shops, μέσα σε μεγάλα καταστήματα του Μιλάνου, της Ρώμης, του Λονδίνου, ή το Bergdorf Goodman στη Νέα Υόρκη και το Bon Marché Rive Gauche στο Παρίσι, το κατάστημα στη Νάπολη έχει γίνει κάτι σαν απαραίτητη στάση ανεφοδιασμού για επώνυμους, αστέρες, βασιλικά μέλη, αλλά και απλούς «ταπεινούς» τουρίστες και ντόπιους που θέλουν ένα στοιχείο ιταλικής κομψότητας στο ντύσιμο τους.

Τα μεταξωτά υφάσματα γίνονται υλικό για συλλεκτικές ή καθημερινές γραβάτες, φουλάρια, μαντίλια και άλλα αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες που προσέχουν τη λεπτομέρεια και θεωρούν το ντύσιμο, τέχνη.

Εικόνα

Οι τιμές για τις ανδρικές γραβάτες που έχουν πια φανατικούς ακόλουθους κυμαίνονται από 120 έως και 230, ενώ στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.emarinella.com λειτουργεί eshop με δεκάδες άλλα ανδρικά, αλλά και γυναικεία προϊόντα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ