Spend It: Ζήστε μία «Mindful» εμπειρία με την υπογραφή του Deepak Chopra

Spend It: Ζήστε μία «Mindful» εμπειρία με την υπογραφή του Deepak Chopra

Οι αποδράσεις σε exclusive προορισμούς δεν έχουν να κάνουν μόνο με την πολυτέλεια που συνήθως προσφέρεται, αλλά και με την απομόνωση και ηρεμία που μπορεί να βρει κανείς.

Σε διεθνές επίπεδο, η πανδημία του κορονοϊού, η καραντίνα και η υποχρεωτική απομόνωση έφερε πολλούς σε επαφή με όρους όπως ο διαλογισμός και το «mindfulness», καθώς είναι... εργαλεία που βοήθησαν πολλούς να ανταπεξέλθουν στην ξαφνική αλλαγή ρυθμού καθημερινότητας και στο άγχος της νέας πραγματικότητας.

Με τον πλανήτη να επανέρχεται σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς, το ίδιο συμβαίνει και με τα wellness retreats όπως αυτά του Deepak Chopra, που «υπόσχονται» να φροντίσουν τόσο την σωματική, όσο και την ψυχική υγεία του επισκέπτη.

Ο διάσημος συγγραφέας με πλήθος βιβλίων «εναλλακτικής ιατρικής» στα βιβλία του ταιριάζει το mindfulness, μέσω διαλογισμού και άλλων τεχνικών με μία σύγχρονη ολιστική προσέγγιση που δεν απορρίπτει την επιστήμη της ιατρικής και το ίδιο μοτίβο ακολουθεί και στα πακέτα αποδράσεων, τα οποία συνδυάζουν επίσης όλες τις συνήθεις παροχές ενός πολυτελούς spa.

Εικόνα

Αυτόν τον μήνα, τα προγραμματισμένα πακέτα ξεκινούν από τις 29-31 Οκτωβρίου, στο Well Within στην Καλιφόρνια, ΗΠΑ, από 2.935 δολάρια.

Ενώ, άλλα πακέτα είναι το «7 Spiritual Laws», στο Mexico, στις 8-12 Δεκεμβρίου 2021, από 7.010 δολάρια, το «Meditation Immersion» στην Χαβάι, στις 13-17 Μαΐου 2022, από 4.435 δολάρια και το «Infinite Possibilities» στον Καναδά την περίοδο 7-11 Ιουλίου 2022, από 4.775 δολάρια.

Εικόνα

Κάθε απόδραση περιλαμβάνει τη διαμονή, τα γεύματα, προσωποποιημένα sessions με ειδικούς στην υγεία και το wellness, όπως φυσικά και μαθήματα yoga και διαλογισμού.

Όλοι οι επισκέπτες θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι κατά της Covid-19 για να μπορούν να συμμετάσχουν.