Spend It: Η απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία για τους λάτρεις του James Bond

Spend It: Η απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία για τους λάτρεις του James Bond

Η πολυαναμενόμενη νέα ταινία του James Bond «No Time to Die» έκανε πρεμιέρα στη Βρετανία το βράδυ της Τρίτης και νιώθουμε πιο έτοιμοι από ποτέ να κλείσουμε ένα δωμάτιο στο boutique ξενοδοχείο Royal Champagne Hotel & Spa στη Γαλλία, το οποίο προσφέρει την «απόλυτη 007 εμπειρία».

Οι τυχεροί που έχουν... περιθώριο διακοπών μπορούν να επιλέξουν το πακέτο «Feeling Like James Bond» προς τιμήν της κυκλοφορίας της ταινίας. Οι κρατήσεις ξεκινούν από τις 6 Οκτωβρίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απολαύσουν μία πολυτελή σουίτα με πανοραμική θέα στους αμπελώνες της Bollinger Champagne, της σαμπάνιας που απολαμβάνει ο δημοφιλής πράκτορας.

Μάλιστα, όσοι επιλέξουν το «πακέτο» James Bond, θα βρουν ένα μπουκάλι Bollinger να τους περιμένει στο δωμάτιο τους, ενώ έχουν την επιλογή να περιηγηθούν στο οινοποιείο, να δοκιμάσουν το signature Vesper Martini, να φάνε στο βραβευμένο με Michelin εστιατόριο Le Royal ή και να κάνουν spa με προϊόντα Biologique Recherche.

Εικόνα

Οι τιμές ξεκινούν από 2.640 δολάρια για το πακέτο των τριών διανυκτερεύσεων.

Εικόνα

Σύμφωνα με το Forbes, ένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του δωματίου είναι η υπηρεσία «Champagne Button», όπου πατώντας ένα κουμπί, ένας σομμελιέ έρχεται στη πόρτα του δωματίου και προσφέρει σαμπάνια με το ποτήρι ή με το μπουκάλι!

Εικόνα

Για τους πιο φανατικούς λάτρεις του James Bond, «απαραίτητο» στοιχείο είναι και οι βαλίτσες που θα πάρει κανείς μαζί του σε ένα τέτοιο ταξίδι!

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας, η βρετανική εταιρεία πολυτελών προϊόντων Globe-Trotter British κυκλοφόρησε την σειρά προϊόντων ταξιδίου «No Time To Die» Vulcanised Fibreboard. Οι τιμές κυμαίνονται από 1.911 δολάρια για τον χαρτοφύλακα και φτάνουν τα 3.041 δολάρια για την μεγάλη βαλίτσα, ενώ υπάρχει και η επιλογή της carry on βαλίτσας στα 2.610 δολάρια.

Εικόνα

Με πληροφορίες από το Forbes

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ