Spend It: Aston Martin: Κυκλοφόρησε την... παιδική εκδοχή της DB5

Spend It: Aston Martin: Κυκλοφόρησε την... παιδική εκδοχή της DB5

Για τα παιδιά που τους αρέσουν να παίζουν με... γρήγορα αυτοκίνητα και κατασκόπους, η Aston Martin προσφέρει το τέλειο «παιχνίδι».

Πρόκειται για το νέο junior μοντέλο της Aston Martin DB5 που δουλεύει με μπαταρία και είναι αρκετά μικρό για να μπορούν να το οδηγήσουν με ασφάλεια μικρά παιδιά. Μάλιστα το αυτοκίνητο είναι πλήρως εξοπλισμένο με διάφορα εξαρτήματα που θυμίζουν το αυτοκίνητο που οδηγεί ο Τζέιμς Μποντ, στην ομώνυμη ταινία. Η διαφορά σε αυτό το παιχνίδι - σε σχέση με την ταινία No Time To Die - είναι πως το μίνι όχημα δεν έχει οροφή, ώστε να μπορούν να χωρέσουν ψηλότερα παιδιά ή ακόμα και ένας ενήλικος.

Εικόνα

Στην αγορά θα κυκλοφορήσουν μόλις 125 «τεμάχια» της Aston Martin DB5 με τιμή στα 123.000 δολάρια έκαστο! Είναι δηλαδή ακριβότερο από πολλά... ενήλικα αυτοκίνητα.

Πίσω από το ιδιαίτερο αυτό παιχνίδι βρίσκεται η «The Little Car Company», η οποία έχει κατασκευάσει επίσης τη μίνι εκδοχή της Bugatti Type 35. Σε κάθε περίπτωση, η οδήγηση των μίνι αυτοκινήτων δεν επιτρέπεται σε δημόσιους δρόμους.

Η «original» Aston Martin DB5 του Τζέιμς Μποντ πρωτοεμφανίστηκε το 1964 στην ταινία Goldfinger και μία νεότερη εκδοχή της δημιουργήθηκε για την ταινία Thunderball και πωλήθηκε έναντι6,4 εκατ. δολαρίων το 2019.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ