Spend It: Τι να αγοράσεις για το σπίτι σου με την υπογραφή του Hermès

Spend It: Τι να αγοράσεις για το σπίτι σου με την υπογραφή του Hermès

Οικιακά αντικείμενα, όπως πολυθρόνες και βοηθητικά τραπέζια ντυμένα με δέρμα, υφάσματα, μέταλλα και πέτρα περιλαμβάνονται στη νέα κολεξιόν του οίκου πολυτελών προϊόντων Hermès.

Τα προϊόντα της νέας ιδιαίτερης συλλογής είναι αντικείμενα που ο καθένας έχει στο σπίτι του, όμως μοιάζουν με έργα τέχνης με μοναδική τεχνογνωσία!

Σε αυτό βοηθάει και ο πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης στη φετινή Milan Design Week που δηιουργεί την αίσθηση σύγχρονης μουσειακής έκθεσης.

Συγκεκριμένα, στο εσωτερικό του αθλητικού κέντρου Pelota Jai Alai, η Charlotte Macaux Perelman σχεδίασε το σκηνικό ενός «χωριού» δωματίων, μέσα στα οποία εκτέθηκαν οι τελευταίες δημιουργίες του γαλλικού οίκου.

Εικόνα

Μεταξύ των δημιουργημάτων που εκτέθηκαν, και η «Sillage d’Hermès» την οποία σχεδίασε το Studio Mumbai· μια με οργανικό σχήμα πολυθρόνα, με ξύλινο σκελετό και εξωτερική επιφάνεια από υλικό από μικροΐνες κυτταρίνης. Εκφράζοντας μια αρμονική ισορροπία μεταξύ καινοτόμων υλικών και τεχνογνωσίας αιώνων, η πολυθρόνα αυτή είναι βερνικωμένη στο χέρι και κάθε γραμμή της είναι επίσης ζωγραφισμένη στο χέρι.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hermès (@hermes)

Η τιμή για την ‘Sillage d’Hermès’ πολυθρόνα ξεκινά από τα 46.000 ευρώ, από τον οίκο Hermès.

Με πληροφορίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και τo Hermès.com

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ