Spend It: Μία νύχτα μέσα σε σουίτα στο Super Bowl Stadium

Spend It: Μία νύχτα μέσα σε σουίτα στο Super Bowl Stadium

Τα προγράμματα επιβράβευσης μπορεί να αποδειχτούν ιδιαίτερα κερδοφόρα με δώρα, δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχεία, δωρεάν εισιτήρια ή ταξιδιωτικά μίλια. Πλέον, σχεδόν, κάθε εταιρεία και τραπεζική κάρτα έχει το δικό της πρόγραμμα επιβράβευσης. Όμως ίσως βρήκαμε το καλύτερο πρόγραμμα... για όσους είναι φαν του αμερικάνικου Super Bowl!

To Courtyard by Marriott είναι τμήμα του προγράμματος Marriott Bonvoy και ανακοίνωσε έναν διαγωνισμό που θα ενθουσιάσει όσους παρακολουθούν NFL. Συγκεκριμένα, λανσάρει το Super Bowl Sleepover Contest και δίνει στα μέλη την ευκαιρία να κερδίσουν μία μοναδική εμπειρία, όπως το να μείνουν μία νύχτα σε μία ειδικά διαμορφωμένη σουίτα μέσα στο SoFi Stadium, στο Λος Άντζελες. Μάλιστα, δεν θα είναι μία τυχαία διανυκτέρευση, αλλά η βραδιά πριν την έναρξη του Super Bowl LVI τον Φεβρουάριο του 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι αρχικά μέλη του προγράμματος επιβράβευσης και έπειτα να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό με ένα βίντεο - σε Instagram, TikTok ή Twitter χρησιμοποιόντας το hashtag #CourtyardSuperBowlContest - με το οποίο θα εξηγούν γιατί το ποδόσφαιρο τους εμπνέει να ταξιδέψουν! Ο διαγωνισμός ξεκινάει αυτή την εβδομάδα και λήγει τα μεσάνυχτα του Halloween (31/10).

Οι νικητές θα λάβουν ακόμα ένα δώρο. Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο εμπειρίες και εισιτήρια για το Super Bowl, το οποίο θα μπορούν να παρακολουθήσουν από την άνεση της σουίτας τους... μέσα στο γήπεδο.

Δείτε πως είναι η σουίτα:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ