Spend It: Σακίδια για την επιστροφή στο... σχολείο και στο γραφείο

Spend It: Σακίδια για την επιστροφή στο... σχολείο και στο γραφείο

Μία ομάδα εννέα σημαντικών διεθνώς αναγνωρισμένων σχεδιαστών συγκεντρώθηκαν και δημιούργησαν σχέδια για τσάντες, σακίδια, χαρτοφύλακες και άλλα απαραίτητα «εργαλεία» για επαγγελματίες και... μαθητές. Αυτό έγινε το 1970 στο Μιλάνο με την ίδρυση της Nava Design.

Σήμερα, η εταιρεία είναι διάσημη για τα εκλεπτυσμένα υλικά, την ποιότητα και την καινοτομία που χαρακτηρίζουν όλες τις γραμμές των προϊόντων της, μεταφέροντας ένα σχέδιο που ξεπερνά την απλή μόδα.

Μάλιστα, ορισμένα προϊόντα έχουν γίνει πραγματικά πρότυπα στον κόσμο του σχεδιασμού και εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα σε μουσεία και ιδρύματα σχεδιασμού στον κόσμο, όπως το La Triennale του Μιλάνου ή το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Φέτος, τα φώτα πέφτουν πάνω στις νέες σειρές Easy Plus, Beat και Easy Break.

Το σακίδιο της σειράς "Easy Plus" χαρακτηρίζεται από μοναδικό και λειτουργικό σχεδιασμό, κατάλληλο για εργασία, πανεπιστήμιο και ελεύθερο χρόνο. Διαθέτει εσωτερικό τμήμα προσεκτικά οργανωμένο με χώρους σχεδιασμένους να περιέχουν στυλό, φορητούς υπολογιστές, έγγραφα και καλώδια για ηλεκτρονικές συσκευές.

Εικόνα
Explorer Bag από 150 ευρώ.

Το σακίδιο της συλλογής Beat κατασκευασμένο από επενδυμένο ύφασμα πολυεστέρα με αδιάβροχη επεξεργασία, ιδανικό για εργασία και αναψυχή. Ένα ευρύχωρο σακίδιο, οργανωμένο για κάθε ανάγκη με 1 τσέπη για φορητό υπολογιστή, 1 τσέπη με πλέγμα και 1 πλέγμα με υποδοχή για στυλό και κουμπιά για τη στερέωση τυχόν επιπλέον θήκη για αποθήκευση αντικειμένων. Έχει το λογότυπο τυπωμένο με μεταξωτυπία στο μποστινό μέρος και κάθετη μπροστινή τσέπη.

Εικόνα
Beat bag (1 compartment) από 89 ευρώ.

Το οργανωμένο σακίδιο της συλλογής Easy Break είναι φτιαγμένο με πλέγμα 3D με υδατοαπωθητική επεξεργασία, έχει ένθετα PU και χρωματικό φερμουάρ, φερμουάρ και ιμάντες. Ένα ενιαίο διαμέρισμα με τσέπες με επένδυση για φορητό υπολογιστή και tablet, πλέγμα και εσωτερική τσέπη με επένδυση RFID κλειστή με φερμουάρ. Ένα σακίδιο που χρησιμοποιείται με άνεση για καθημερινή χρήση, από την εργασία έως τον ελεύθερο χρόνο, ιδανικό για όσους προτιμούν ένα νεαρό και μοντέρνο στιλ.

Εικόνα
Easy Break (2 compartments) από 115 ευρώ. 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ