Spend It... για καλό σκοπό - Συγκέντρωση βοήθειας για την Αϊτή

Spend It... για καλό σκοπό - Συγκέντρωση βοήθειας για την Αϊτή

Στις 14 Αυγούστου, η Αϊτή επλήγη από σεισμό 7,2 Ρίχτερ που άφησε περισσότερους από 2.000 ανθρώπους νεκρούς και 12.000 τραυματίες, καθώς και εκτεταμένες καταστροφές σε όλη τη χώρα.

Καθώς η Αϊτή ανοικοδομείται, ο Αμερικανός ράπερ και τραγουδιστής Future ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει συναυλία για να συγκεντρώσει πόρους και να κινητοποιήσει για την ανάκαμψη της χώρας σε συνεργασία με την ΜΚΟ FreeWishes Foundation.

Ο ράπερ ανακοίνωσε την είδηση για την επερχόμενη συναυλία με ανάρτησή του στο Instagram, με ένα animated βίντεο που περιγράφει λεπτομερώς τον επιδιωκόμενο αντίκτυπο της εκδήλωσης.

«Θα ήθελα όλοι οι φίλοι μου, η οικογένειά μου, η μουσική βιομηχανία, η μόδα και όλοι οι άλλοι κλάδοι να υπερασπιστούν την Αϊτή» αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Θέλω να χρησιμοποιήσω τη φωνή μου για να κάνω ό, τι μπορώ για να υποστηρίξω την Αϊτή σε αυτές τις τραγικές στιγμές και θα διοργανώσω μια συναυλία στις 3 Σεπτεμβρίου στο Μαϊάμι».

Στη συναυλία «Haiti Benefit» θα πάρουν μέρος οι Future, Lil Uzi και άλλοι καλλιτέχνες. Το 100% των καθαρών εσόδων από τη συναυλία θα διατεθεί στον οργανισμό ανθρωπιστικής βοήθειας Direct Relief, με «αποστολή τη βελτίωση της υγείας και της ζωής των ανθρώπων που πλήττονται από τη φτώχεια ή τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης».

Εικόνα

Πληροφορίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων και το FreeWishes Foundation.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ