Spend It: Ένα έργο τέχνης στην «μαύρη κάρτα» της American Express

Spend It: Ένα έργο τέχνης στην «μαύρη κάρτα» της American Express

Για πρώτη φορά, η American Express επιτρέπει σε έναν πελάτη να επιλέξει μεταξύ τριών σχεδίων για την πολυπόθητη «μαύρη κάρτα» ή Centurion card... η οποία έχει κόστος 5.000 δολάρια το χρόνο.

«Η τέχνη στις κάρτες επιτρέπει στα μέλη, να κρατούν ένα μικρό έργο τέχνης μαζί τους, στην τσέπη τους» δήλωσε σχετικά ο Rafael Mason, senior αντιπρόεδρος για τα premium προϊόντων και εμπιστοσύνης της AmEx στις ΗΠΑ. «Δεν σκεφτόμαστε μόνο το υλικό της κάρτας, μέταλλο, τιτάνιο κτλ, κινούμαστε προς μία «εμπειρία» για τους κατόχους της κάρτας που είναι πιο αναπάντεχη και πιο καθηλωτική, πρόσθεσε.

Εικόνα

Οι τρεις επιλογές περιλαμβάνουν την κλασική μαύρη κάρτα, ή ένα από τα δύο σχέδια που φέρουν την καλλιτεχνική υπογραφή του Rem Koolhaas και Kehinde Wiley. Οι τυχεροί κάτοχοι θα αρχίσουν να λαμβάνουν τη νέα κάρτα με την ανανεωμένη εμφάνιση από τον Νοέμβριο.Cardholders will begin receiving the new products in November.

Το σχέδιο Koolhaas είναι εμπνευσμένο από ένα σκίτσο που ο καλλιτέχνης κατέθεσε το 1982, ως υποψήφιο για τον ανασχεδιασμό μίας περιοχής στην πόλη του Ρότερνταμ. Το σχέδιο Wiley, ο οποίος είναι ευρύτερα γνωστός για το επίσημο πορτραίτο του Μπαράκ Ομπάμα, είναι εμπνευσμένο από τον πίνακα του ίδιου, του 2012, «Princess Victoire of Saxe-Coburg-Gotha».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν την Centurion κάρτα, η οποία έρχεται και με χρέωση εγγραφής ύψους 10.000 δολαρίων, μόνο αν η AmEx τους προσκαλέσει να κάνουν αίτηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ