Spend It: Ένα σπίτι $250 εκατ. αναζητά αγοραστή

Spend It: Ένα σπίτι $250 εκατ. αναζητά αγοραστή

Το μεγαλύτερο «σπίτι» που έχει πάρει ποτέ έγκριση ανέγερσης στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, είναι ένα «συγκρότημα» με δύο κατοικίες και πληθώρα βοηθητικών οικημάτων με τη σχεδιαστική υπογραφή του διάσημου κατασκευαστή real estate Μοχάμεντ Χαντίντ.

Το ακίνητο που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί «βγήκε» στην αγορά την Τρίτη με τιμή αγοράς στα 250 εκατ. δολάρια. αν πωληθεί έναντι της αρχικής τιμής θα είναι η πιο ακριβή κατοικία που θα έχει πωληθεί στην Πολιτεία της Καλιφόρνια, αναφέρει το Forbes.

Την πώληση έχει αναλάβει η Hilton & Hyland, η οποία αναφέρει πως στην τιμή περιλαμβάνεται το σύνολο των ακινήτων, με 7.432,2 τ.μ. χώρο διαβίωσης και 38 άκρες γης, ενώ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί εντός 24 μηνών.

Εικόνα

Τι ακίνητο θα περιλαμβάνει έναν ιδιωτικό δόμο που θα στηρίζεται σε 60 «πύργους» και θα συνδέει την κορυφή του λόφου με τα σημεία της έκτασης που βρίσκονται σε χαμηλότερο υψόμετρο.

Στην αριστερή πλευρά της ιδιοκτησίας θα βρίσκεται ο ξενώνας, ενώ το κυρίως σπίτι θα είναι στην κορυφή του λόφου. «Φυσικά» το ακίνητο θα διαθέτει τόσο εσωτερική, όσο και εξωτερική πισίνα, πολλαπλά γκαράζ για οχήματα, ειδική διαρρύθμιση για bowling, ένα θέατρο και ένα σπα.

Εικόνα

Αν τα αρχιτεκτονικά σχέδια δεν είναι «αντάξια του γούστου των ενδιαφερόμενων, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς των «θεμελίων» έναντι 92 εκατ. δολαρίων, αναφέρει το real estate γραφείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ