Spend It: High end δώρα για τους αγαπημένου σας γκόλφερς

Spend It: High end δώρα για τους αγαπημένου σας γκόλφερς

Το γκολφ μπορεί να γίνει εξαιρετικά εθιστικό άθλημα και υπάρχουν οι γκόλφερς που δεν περνά Σαββατοκύριακο χωρίς να επισκεφτούν το αγαπημένο τους γήπεδο με τα clubs ανα χείρας.

Άσχετα με το επίπεδο εξοικείωσης με το άθλημα, ένας γκόλφερ πάντα θέλει να είναι on point και να έχει τον καλύτερο εξοπλισμό, το σωστό στυλ και αυτά τα έξτρα αντικείμενα που θα βάλουν το γκολφ στην καθημερινότητα του και θα βελτιώσουν την απόδοση του.

Αν ψάχνετε δώρα για έναν γκόλφερ... τα βρήκατε εδώ:

1. Ένα σύστημα προσομοίωσης Golf In A Box

Εικόνα
Από €449 στο golfandgreens.eu

Το OptiShot είναι ένα σύστημα οικιακής εκμάθησης που περιλαμβάνει τα πάντα! Το σετ έρχεται μαζί με ένα ειδικό χαλί, ένα δίχτυ για τις βολές και το λογισμικό της OptiShot. Με άλλα λόγια είναι ότι πιο κοντινό σε... ιδιωτικό γήπεδο γκολφ στην αυλή, μπορεί να βρει κανείς. Εκτός, φυσικά, από ένα αυθεντικό γήπεδο κανονικού μεγέθους.

2. Ένα δερμάτινο σημειωματάριο με σελίδες που ανανεώνονται

Εικόνα
Από $24.00 στο Rusticohuckberry.com

Απαραίτητο για κάθε γκόλφερ που θέλει να κρατάει αρχείο με τα παιχνίδια και την πρόοδο του, το δερμάτινο σημειωματάριο της Rustico Huckberry έχει ειδικές αναφορές σε όλα όσα θέλετε να σημειώσετε. Μπορεί να κρατήσει... αρχείο από 48 γύρους για παιχνίδια με 18 οπές και το καλύτερο είναι πως οι σελίδες του μπορούν να αφαιρεθούν και να ανανεωθούν.

3. Ποτήρι για ουίσκι σε σχήμα μπάλας του γκολφ

Εικόνα
Από $28.00/ποτήρι στο Prestige Decanters / amazon.com

Είναι ένα από τα κλασικά δώρα που θα ήθελε να λάβει ένας παίκτης του γκολφ... αν είναι λάτρης του ουίσκι. Μετά από έναν αγώνα ή κλείνοντας μια δύσκολη εβδομάδα αυτό το ποτήρι είναι από μόνο του ικανό να φτιάξει την διάθεση όλων!

4. Το ρολόι Approach S60

Από $378.90 στο Garminamazon.com

Υπάρχουν άφθονα GPS στην αγορά, όμως αυτό της Garmin είναι το πιο εύχρηστο εν ώρα αγώνα. Ο παίκτης «φορτώνει» το ρολόι με το γήπεδο που παίζει και έχει στον καρπό του όλες τις πληροφορίες, από την απόσταση του παίκτη σε σχέση με τις θέσεις του γηπέδου... και «παγίδες» που πρέπει να αποφύγει, μέχρι tricks για την σωστότερη θέση.

5. Μια συνδρομή στο Golfer's Journal

Εικόνα
Από $75.00 στο golfersjournal.com

Το Golfer’s Journal είναι ένα περιοδικό που κάθε παίκτης πρέπει να διαβάζει αν θέλει να ξέρει όλα τα τελευταία νέα του αθλήματος... και τις τελευταίες τάσεις σε εξοπλισμό, στυλ και τεχνικές! Το ξεφύλισμα του έχει ενημερωτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, αλλά το ίδιο το περιοδικό είναι ο κατάλληλος συνοδός στο coffee table του γραφείου του παίκτη.

+1 Μια απόδραση για golf!

Αν τα σύνορα και το budget δεν σας περιορίζει, τότε γιατί να περιοριστείτε σε ένα δώρο αντικείμενο και να μην προσφέρετε μια... εμπειρία; Ένα ταξίδι σε έναν πολυτελή προορισμό που - φυσικά - θα διαθέτει και γήπεδο γκολφ είναι το απόλυτο δώρο και ο παραλήπτης θα σας έχει για πάντα χρέος.

Από την Χρυσάνθη Στέτου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ