Spend It: Homer: Κοσμήματα και αξεσουάρ με την υπογραφή του Φρανκ Όσιαν

Spend It: Homer: Κοσμήματα και αξεσουάρ με την υπογραφή του Φρανκ Όσιαν

Το νεότερο brand στον χώρο της αμερικανικής μόδας είναι ο μουσικός Φρανκ Όσιαν, ο οποίο δημιούργησε τη δική του σειρά κοσμημάτων και αξεσουάρ, όπως μεταξωτών μαντιλιών.

Τα τρία χρόνια απουσίας από τη μουσική σκηνή που μεσολάβησαν ήταν δημιουργικά και έφεραν

Με την επωνυμία Homer ο επιχειρηματίας - πλέον - Φρανκ Όσιαν στοχεύει να «λαξεύσει ιστορία στην πέτρα», με μία συλλογή 25 δημιουργιών. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρείας η κολεξιόν περιλαμβάνει «ξεχωριστά και υψηλής ποιότητας κοσμήματα, καθώς και μεταξωτά μαντίλια με σχέδια. Τα κοσμήματα είναι χειροποίητα, έχουν δημιουργηθεί στην Ιταλία από χρυσό 18Κ, ανακυκλωμένο ασήμι, ζωγραφισμένο στο χέρι σμάλτο και διαμάντια παραγόμενα σε εργαστήριο στην Αμερική».

Εικόνα

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και δισκογραφικός παραγωγός σημειώνει: «Με το χέρι στην καρδιά, αυτό το πρότζεκτ κρατά το μυαλό μου σε εγρήγορση και η φαντασία μου στρέφεται γύρω από αυτό. Όλη μου η δουλειά τώρα είναι αφιερωμένη στην οικογένειά μου. Τα πάντα. Η ελπίδα μου είναι να δημιουργήσω αντικείμενα που έχουν διάρκεια, που φθείρονται δύσκολα», ενώ σε συνέντευξη στους Financial Times, ο Όσιαν είπε ότι τα κομμάτια της συλλογής είναι «ποπ αλλά πολυτελή, μεταφέρουν την προσωπικότητα του Τακάσι Μουρακάμι και την ενέργεια των γραφιστικών των φυλλαδίων της δεκαετίας του 1990».

Δείτε τον κατάλογο του Homer στο παρακάτω gallery:

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ