Spend it: Lamborghini Yacht αξίας $3,6 εκατ. - Το ‘Supercar της θάλασσας’

Spend it: Lamborghini Yacht αξίας $3,6 εκατ. - Το ‘Supercar της θάλασσας’

Γνωστό ως το «Supercar της θάλασσας» η Lamborghini 63 είναι ένα εντυπωσιακό σκάφος με την υπογραφή της δημοφιλούς αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία σε συνερδιασία με την Tecnomar μας δίνουν ένα limited edition σκάφος αξίας 3,6 εκατ. δολαρίων.

Το «Tecnomar for Lamborghini» project «παίζει» με τους αριθμούς καθώς θα κακατασκευαστούν -μόλις- 63 σκάφη, προς τιμήν του έτους ίδρυσης της Lamborghini, το 1963.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το σκάφος έχει μήκος 63 ποδιών και δίδυμες μηχανές MAN V12, κάθε μία από τις οποίες μπορεί να παράξει 2000hp. Με αυτή τη δύναμη, το σκάφος των 24 τόνων μπορεί να «πιάσει» ταχύτητα 60 κόμπων, κάνοντας το ένα από τα γρηγορότερα σκάφη της κατηγορίας του.

Πέρα από την απόδοση του και η εξωτερική του εμφάνιση ενσωματώνει το DNA της Lamborghini. Η πράσινη λάκα του σκάφους είναι στο ίδιο χρώμα με αυτή του αυτοκινήτου Lamborghini Sian και στην κατασκευή επιλέχθηκε η χρήση ινών άνθρακα - για να κρατήσουν το βάρος σε χαμηλά επίπεδα, ενώ τα παράθυρα έχουν έντονες γωνίες που θυμίζουν τα διάσημα εξάγωνα της Lamborghini. Όμως και η θέση του οδηγού έχει δυνατά vibes του Brand καθώς χρησιμοποιήθηκαν τα δερμάτικα καθίσματα που βλέπει κανείς στο Huracán Evo καιένα πηδάλιο που θυμίζει το τιμόνι του Aventador.

Δείτε το εντυπωσιακό σκάφος...

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ