Spend It: Τέσσερα gadgets που θα μας κρατήσουν έξω από το σπίτι

Spend It: Τέσσερα gadgets που θα μας κρατήσουν έξω από το σπίτι

Οι υψηλές θερμοκρασίες θέλουν προσοχή για να είμαστε όλοι ασφαλείς, όμως ο Αύγουστος δείχνει να είναι ο ιδανικός μήνας για φαγητό και δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους (τηρώντας πάντα όλα τα μέτρα προστασίας).

Τα τέσσερα gadget που διαλέξαμε συνδυάζουν την τεχνολογία με την αίσθηση της... περιπέτειας.

Drones που σε κάνουν... πιλότο

Η κινεζική DJI έχει κατασκευάσει εύχρηστα, όμορφα και τελευταίας τεχνολογίας drones που υπόσχονται μοναδική εμπειρία «πτήσεων». Άλλωστε πρόκειται για την εταιρεία που το 2007 κυκλοφόρησε το πρώτο έτοιμο-για-πτήση drone που περιλάμβανε εσωτερικό σύστημα GPS. Αυτά που ξεχωρίζουν όμως είναι τα FPV (first-person view) drones, τα οποία έχουν ενσωματωμένη κάμερα που μεταδίδει την εικόνα στον χρήστη σε πραγματικό χρόνο, ο οποίο φοράει γυαλιά σε στυλ «εικονικής πραγματικότητας», δίνοντας την αίσθηση πως είναι ο πιλότος.

DJI FPV, από £1,249 στο dji.com

Αιώρηση πάνω από το νερό

Η νεότερη προσθήκη στην πληθώρα των θαλάσσιων αθλημάτων είναι το Fliteboard. Μία ηλεκτρική σανίδα που αιωρείται πάνω από το νερό σχεδόν στα 70 εκατοστά και σε μεταφέρει από τη μία άκρη της παραλίας στην άλλη χωρίς καν να ακουμπήσεις το νερό. Το Fliteboard είναι η νεότερη γενιά του esurfing, με ισχυρότερη μηχανή, μία προπέλα και «φτερά» κάτω από το νερό που δίνουν ταχύτητα έως και 34mph, χωρίς να είναι απαραίτητο να υπάρχει άνεμος και κύμα.

Εικόνα
Fliteboard 2, από €11,000 στο fliteboard.com

Smoothies και άλλα ροφήματα on the go

Οι χυμοί και τα ροφήματα φρούτων κάνουν καλό στην υγεία, λένε, όμως για να είναι υγιεινά συνήθως χρειάζεται να τα φτιάξουμε σπίτι. Το BlendJet, υπόσχεται πως θα καταφέρει να κάνει εν κινήσει, όσα κάνει το blender που έχουμε στο σπίτι. Όσοι κάνουν camping, διακοπές σε καμπίνες ή απλά κάνουν μεγάλες... βόλτες στη φύση θα βρουν ακαταμάχητο το γεγονός πως μπορεί να το χρησιμοποιήσουν μέχρι και 15 φορές πριν χρειαστεί να το ξαναφορτίσουν (αν και φαίνεται να είναι εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο και για όσους επιστρέφουν στο γραφείο).

Εικόνα
BlendJet 2, από £36.95 στο blendjet.com

Μπάρμπεκιου τελευταίας τεχνολογίας

Το Traeger Ironwood 650 δεν είναι ένα απλό μπάρμπεκιου. Ο ψήστης που θα έχει τη χαρά να το αποκτήσει θα μπορέσει να ψήσει καίγοντας ξύλα της επιλογής του και «καπνίζοντας» το κρέας, όμως θα μπορέσει επίσης να συνδέσει το μηχάνημα με το Wifi και να δώσει... εντολές μέσω της ειδικής εφαρμογής. Έτσι, ακόμα και αν βρέχει, ο ψήστης μπορεί να ελέγξει τη θερμοκρασία, την ένταση και άλλους παραμέτρους από την ασφάλεια του σπιτιού του, χωρίς φόβο, καθώς η εφαρμογή θα τον ειδοποιήσει αν το μπάρμπεκιου χάνει ή αυξάνει πολύ τη θερμοκρασία και τον καπνό του. Άνεση και ασφάλεια γύρω από την φωτιά.

Εικόνα
Traeger Ironwood 650, από £1,499 στο traegergrills.com

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ