Spend It: Somnio: Ονειρικές πλωτές κατοικίες σε ένα super yacht

Spend It: Somnio: Ονειρικές πλωτές κατοικίες σε ένα super yacht

Γιατί να περιοριστεί κανείς σε ένα υπερπολυτελές σκάφος όταν μπορεί να αποκτήσει μία υπερπολυτελή κατοικία σε ένα σκάφος που συνδυάζει όλα τα στοιχεία ενός επτάστερου ξενοδοχείου και ενός σπιτιού τελευταίας τεχνολογίας με την ευελιξία και την ιδιωτικότητα ενός σκάφους;

Μιλάμε για το Somnio, το οποίο μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή του, από την VARD, το 2024, θα είναι το μεγαλύτερο σκάφος στον κόσμο, τόσο σε μήκος, όσο και σε όγκο, με κόστος 600 εκατ. δολάρια.

Το σκάφος «γιγαντιαίων διαστάσεων» θα έχει αρκετό χώρο για να υποστηρίζει 39 διαμερίσματα, σε έξι ορόφους, εστιατόρια, μπαρ και ένα beach club!

Η αγορά ενός διαμερίσματος θα ξεκινάει από 11 εκατ. δολάρια, όμως η υψηλή τιμή δεν θα είναι το μόνο εμπόδιο, καθώς θα απαιτείται «ειδική πρόσκληση και σύσταση», σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN.

Το κάθε διαμέρισμα θα διαθέτει γυμναστήριο, βιβλιοθήκη και δύο τραπεζαρίες (εσωτερική και εξωτερική), ενώ θα διαθέτει και χαρακτηριστικά που θα είναι προσαρμοσμένα ή και bespoke στις προτιμήσεις του αγοραστή.

Κάποιες από τις «παροχές» των κοινόχρηστων χώρων θα είναι ένα κελάρι κρασιού 10.000 μπουκαλιών και ένα lounge.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ