Spend It: Zero Gravity: $10.000 για να περάσετε μία μέρα με έναν αστροναύτη

Spend It: Zero Gravity: $10.000 για να περάσετε μία μέρα με έναν αστροναύτη

Ο Τσάρλι Ντιουκ είναι ένας από τους πιο τυχερούς ανθρώπους πάνω στη Γη και μας προσκαλεί να τον γνωρίσουμε!

Το 1972 ήταν μέλος της αποστολής Apollo16, και όχι μόνο ταξίδεψε μέχρι το φεγγάρι, αλλά οδήγησε το Lunar Rover Vehicle στην επιφάνεια του. Συνολικά 12 άνθρωποι έχουν περπατήσει στο φεγγάρι και ο Ντιουκ είναι ένας από τους τέσσερις που βρίσκονται εν ζωή.

Ο άνθρωπος αυτός μας προσκαλεί να τον γνωρίσουμε από κοντά στις 28 Νοεμβρίου με το πρόγραμμα Gravity Zero (Zero G). Πρόκειται για μία πτήση με σημείο εκτόξευσης από το Ακρωτήρι Κανάβεραλ, στη Φλόριντα, κατά την οποία 25 επιβάτες θα μπορούν να νιώσουν πως είναι να πετάς σε συνθήκες «χωρίς βαρύτητα» με την καθοδήγηση του Τσάρλι Ντιουκ, μέσα σε ένα ανακατασκευασμένο Boeing 727.

Αμέσως μετά την πτήση, οι 25 συμμετέχοντες θα μπορούν να απολαύσουν ένα ιδιωτικό δείπνο μαζί του και να του κάνουν όσες ερωτήσεις θέλουν για τις διαστημικές αποστολές!

Φυσικά, όλα αυτά έχουν αντίτιμο και ανέρχεται σε 10.000 δολάρια κατ΄ άτομο, για την πτήση που έχει προγραμματιστεί για τις 28/11/2021.

Τώρα... αν δεν θέλετε να είστε με άλλους 25 αγνώστους και θέλετε μια πραγματικά ιδιωτική εμπειρία, μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για την επόμενη ημέρα στις 29/11. Σε αυτή τη περίπτωση όμως το κόστος θα είναι αρκετά υψηλότερο.