Spend It: Πέντε sports κάμερες για action εξορμήσεις

Spend It: Πέντε sports κάμερες για action εξορμήσεις

Οι νεότερες ultra-HD κάμερες είναι μικροσκοπικές και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν μοιάζουν καν με κάμερες, όμως ότι «χάνουν» σε όγκο, το κερδίζουν σε λειτουργίες και χαρακτηριστικά που υπόσχονται να καταγράψουν στην καλύτερη ποιότητα κάθε action στιγμή σου. Είτε αυτό μεταφράζεται σε Σαββατοκύριακο στην παραλία, είτε σε πτώση με bungee Jumping, χαρακτηριστικά, όπως η σταθεροποίηση εικόνας και η «εικόνα 360ο» θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο... ζωντανά φωτογραφικά albums.

Πέντε επιλογές για όλες τις ανάγκες:

Εικόνα
GoPro Hero9 Black, 383 ευρώ

GoPro Hero9 Black

Από τη στιγμή της πρώτης κάμερας το 2004, η GoPro έχει αποκτήσει το πιο αναγνωρίσιμο όνομα και μερικούς από τους πιο φανατικούς θαυμαστές στον χώρο.

Εικόνα
Insta360 One R 1-Inch Edition, 604 ευρώ

Insta360 One R 1-Inch Edition

Με μόλις 6 χρόνια παρουσίας, η Insta360 έγινε γρήγορα εξαιρετικά δημοφιλής και το νεότερο μοντέλο της - One R - έχει ήδη το δικό της κοινό.

Εικόνα
DJI Pocket 2, £339

DJI Pocket 2

Μοιάζει με κάμερα που μπορεί να χρησιμοποιούσε κάποιος μυστικός πράκτορας σε κάποια ταινία. Αυτή η κάμερα είναι μικροσκοπική και η ιδανική αν δεν θες να μεταφέρεις μαζί σου εξοπλισμούς και έξτρα αντικείμενα.

Εικόνα
Insta360 One X2, £430

Insta360 One X2

Ελαφριά και διακριτική, αυτή η κάμερα χωράει στη τσέπη σου, όπως ένα κινητό και η κάμερα της βγάζει φωτογραφίες... 360ο μοιρών.

Εικόνα
Akakso Brave 7, $160

Akakso Brave 7

Με «μόλις» 160 ευρώ, αυτή η κάμερα είναι από τις πιο οικονομικές του είδους της και παρά το «budget» διαθέτει πολλές επιλογές λειτουργίας που θα καλύψουν κάθε σου ανάγκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ