Spend It: NFTs έναντι 5λεπτων επεισοδίων του καρτούν Stoner Cats

Spend It: NFTs έναντι 5λεπτων επεισοδίων του καρτούν Stoner Cats

«Stoner Cats» λέγεται η νέα online κωμωδία - καρτούν για ενήλικες την οποία θα μπορεί να πρακολουθήσει κανείς - μόνο - αν έχει αγοράσει τα ειδικά NFT tokens!

Πρόκειται για μία νέα σειρά 5λεπτων επεισοδίων, ένα καρτούν για ενήλικες που δημιούργησε η εταιρεία παραγωγής της διάσημης ηθοποιού Μίλα Κούνις, Orchard Farm. Οι θεατές - χρήστες καλούνται να αγοράσουν Stoner Cats NFTs - tokens, τα οποία μπορούν έπειτα να αξιοποιήσουν παρακολουθόντας τα επεισόδια που θα διατίθενται διαδικτυακά. Όπως δήλωσε η ηθοποιός, τα κέρδη από τα tokens θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο μήνα και θα χρηματοδοτήσουν τα μελλοντικά επεισόδια της σειράς.

Εικόνα

Οι ιστορίες του καρτούν «Stoner Cats» βασίζονται σε πέντε οικόσιτες γάτες που επανειλημμένα «σώζουν» τον αγαπημένο τους άνθρωπο από δύσκολες καταστάσεις. Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα του καστ, όμως πληροφορίες του coinquora, κάνουν λόγο για σύνδεση των animators με το «Toy Story 2».

Παράλληλα, τα NFTs - tokens δημιουργήθηκαν από την Big Head Club, μία εταιρεία κρυπτονομισμάτων με ιδρυτές τους Τζόναθαν Χάουαρντ (CryptoPoops) και Μακ Φαβέλ. (CryptoKitties).

Χρυσάνθη Στέτου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ