Spend It: 5 Δώρα για την Γιορτή του Πατέρα

Spend It: 5 Δώρα για την Γιορτή του Πατέρα

Μετά την Ημέρα των Ερωτευμένων. Μετά την Ημέρα της Γυναίκας, μετά και την Ημέρα της Μητέρας, έρχεται... τελευταία και καταιδρωμένη η Ημέρα του Πατέρα, μία κινητή γιορτή που σκοπό έχει να τιμήσει την πατρότητα αν και συχνά «χάνεται» κάπου μεταξύ του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος και τις πρώτες αποδράσεις του καλοκαιριού.

Η γιορτή του πατέρα στην Ελλάδα γιορτάζεται την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου (20/06/2021) και μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε δώρα στον άνθρωπο που... καταφεύγουμε, όταν δεν βρίσκουμε την μητέρα μας, σύμφωνα με γνωστό meme του διδικτύου.

Τι δώρα θα του κάνετε;

1. Ένα σετ ξυρίσματος

Ένα κλασικό δώρο για κάθε άνδρα. Ειδικά στην παρίπτωση τηε γιορτής του πατέρα μπορεί να γίνει ιδιαίτερα γλυκό αν επιλέξετε να χαράξετε πάνω στο κουτί ή στο μηχάνημα τα αρχικά του ονόματος του.

Εικόνα
Harry's Winston Shave Set, Από 25 δολάρια (+15 για να χαράξετε το όνομα ή τα αρχικά του)

2. Υπηρεσία «προσωπικού στυλίστα» / Συνδρομητικ πακέτα αγορών

Αν δεν είναι από τους ανθρώπους που πάνε στα μαγαζιά, υπάρχει η υπηρεσία «προσωπικού στυλίστα» που προσφέρεται ηλεκτρονικά για να φτιάξει το προσωπικό του συνδρομητικό κουτί, με τις τελευταίες τάσεις για την γκαρνταρόμπα του.

Εικόνα
 Stitch Fix, από 20 δολάρια

3. Ένα τάμπλετ

Ακόμα και αν δεν είναι «φίλος» της τεχνολογίας, ένα οικονομικό τάμπλετ είναι το τέλειο δώρο, για... διάβασμα βιβλίων / εφημερίδων και για να παίζει παιχνίδια το καλοκαίρι στην παραλία. (Έρχεται η Amazon Prime Day)

Εικόνα
 Amazon Fire 7 tablet, από 50 δολάρια

4. Εισιτήρια

Με την αργή και σταδιακή επανεκκίνηση των δραστηριοτήτων στην Ελλάδα, ίσως δεν μπορεί να δει από κοντά τον αγαπημένο του αγώνα. Όμως ανάλογα με τις προσωπικές του προτιμήσεις, μια καλή λύση είναι τα εισιτήρια για μια δραστηριότητα εκτός σπιτιού.

Εικόνα
θερινό σινεμά
Θερινό σινεμά, από 5 ευρώ.

5. Ένα σετ για τη δημιουργία της δικής του μπύρας

Ένα Do It Yourself (DIY) σετ, ανάλογα με τα γούστα του. Είτε του αρέσει η μπύρα, είτε τα βιβλία, είτε η... καυτερή σως. Στο διαδίκτυο μπορεί να βρει κανείς «πακέτα» με όλα τα υλικά και εξαρτήματα για να φτιάξει κανείς - οτιδήποτε - μόνος του.

Εικόνα
Northern Brewer  - Starter Kit, από 64,99 δολάρια στο Amazon

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ