Spend It: Capsule συλλογή από τον Χέλμουτ Λανγκ για καλό σκοπό

Spend It: Capsule συλλογή από τον Χέλμουτ Λανγκ για καλό σκοπό

Με τον καλλιτέχνη Χανκ Γουίλις Τόμας συνεργάζεται ο διάσημος σχεδιαστής μόδας και μαζί δημιουργούν μία capsule συλλογή, για καλό σκοπό.

Η συλλογή «It's All About You/It's Not About You» είναι εμπνευσμένη από πρόσφατα έργα του Γουίλις, που εξετάζουν τα προνόμια και τις προκαταλήψεις μέσω τέχνης και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν στο Incarceration Nations Networks, παγκόσμιο δίκτυο και think-tank που υποστηρίζει, προωθεί και διαδίδει καινοτόμες προσπάθειες μεταρρύθμισης των φυλακών σε όλο τον κόσμο.

Εικόνα

Η capsule συλλογή περιλαμβάνεται στην κολεξιόν Resort 2022. Κυρίαρχο θέμα της κολεξιόν είναι ο κοινός μονοχρωματικός συνδυασμός που αποτελεί τη βάση της τεχνικής μίξης των σχεδίων. Πλεκτά πουλόβερ, κουμπιά μεγάλου μεγέθους και παντελόνια cargo είναι εναρμονισμένα με την άνεση και τον μινιμαλισμό που διακρίνει τη δουλειά του Αυστριακού σχεδιαστή και καλλιτέχνη που πρωταγωνίστησε στα 90's. Πλέον η παρουσία του στο χώρο της μόδας είναι περιορισμένη και για αυτό κάθε του «εμφάνιση» αποτελεί είδηση.

Οι τιμές της capsule συλλογής ξεκινούν από τα 135 δολάρια.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ και το helmutlang.com

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ