Spend It: Gadgets που μας λύνουν τα χέρια σε κάθε ταξίδι

Spend It: Gadgets που μας λύνουν τα χέρια σε κάθε ταξίδι

Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί έχουν αρθεί από και για τις περισσότερες χώρες τους κόσμου και εμείς είμαστε πια έτοιμοι να πάρουμε, τρένα, πλοία και αεροπλάνα προς κάθε κατεύθυνση.

Όμως όσο κοντά ή όσο μακριά και να είναι ο προορισμός μας, η αλήθεια είναι πως τα ταξίδια έχουν αυτά τα μικρά ενοχλητικά πράγματα που συμβαίνουν πάντα, όπως τα τσαλακωμένα ρούχα που πρέπει να δώσουμε στο ξενοδοχείο να μας σιδερώσουν. Κάτι που θέλουμε να αποφύγουμε λόγω Covid ή γίνεται ακόμα πιο δύσκολο αν είμαστε σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα...

Εμείς βρήκαμε τα τρία gadgets που «λύνονυ» τα χέρια κάθε ταξιδιώτη στο Amazon, όμως μπορεί να να βρει κανείς σχεδόν παντού πλέον.

Θήκες πακεταρίσματος

Όποιος έχει πει ότι δεν έχει ταξιδέψει με τσαλακωμένα ρούχα που καταλήγουν σε «στοίβες» μπερδεμένων αντικειμένων λέει ψέματα. Όσες ενσωματωμένες θήκες και να έχει μία βαλίτσα, τίποτα δεν είναι τόσο αποτελεσματικό, όσο οι θήκες πακεταρίσματος που κρατούν ρούχα και αντικείμενα «στη θέση τους». Plus είναι εύκολο να τα βγάλουμε απο τη βαλίτσα και να τα ακουμπήσουμε στις ντουλάπες / ράφια του ξενοδοχείου χωρίς να ανησυχούμε τόσο για το αν είναι καθαρά.

Εικόνα
Packing Cubes - Από 24,99 δολάρια στο Amazon 

Αντάπτορας για πρίζες

Όποιος έχει ταξιδέψει σε άλλη ήπειρο ή σε χώρα με διαφορετικές ηλεκτρικές πρίζες, όπως είναι η Κύπρος, η Γαλλία, η Αγγλία κτλ, ξέρει το «μαρτύριο» του να μην μπορείς να φορτίσεις το κινητό / laptop και οποιαδήποτε άλλη συσκευή. Είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να λυθεί εύκολα αν προνοήσουμε να έχουμε μαζί μας έναν αντάπτορα με υποδοχές για όλα τα ηλεκτρικά συστήματα. Plus υποδοχές για USB.

Εικόνα
Universal International Travel Power Adapter - Από 10,94 δολάρια στο Amazon

Ράβδος απολύμανσης

Ίσως το πιο χρήσιμο εργαλείο gadget για κάθε ταξίδι επί Covid περίοδο είναι η ράβδος απολύμανσης. Με καλώδιο ή με φόρτιση οι περισσότεροι ράβδοι απολύμανσης έχουν το ιδανικό μέγεθος για να χωρέσουν σε μία τσάντα ή σακίδιο και να μεταφερθούν με άνεση παντού. Η χρήση τους είναι απλή, καθώς συνήθως το μόνο που χρειάζεται είναι να πατήσουμε ένα κουμπί και να «περάσουμε» από το UV φώς όλα τα αντικείμενα που θέλουμε να απολυμάνουμε.

Εικόνα
Portable UV Light Sanitizer Wand - Από 19,99 δολάρια στο Amazon

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ