Spend It: Πέντε Café με επώνυμη fashion υπογραφή

Spend It: Πέντε Café με επώνυμη fashion υπογραφή

Από την Χρυσάνθη Στέτου

Άλλοι ξοδεύουν χρήματα σε αθλητικά brands, άλλοι σε tech gadgets και υπάρχουν και αυτοί που ξοδεύουν χρήματα στη μόδα και οτιδήποτε fashionable.

Υπάρχουν και αυτοί που συνδυάζουν τη μόδα με το φαγητό και «ορκίζονται» πίστη στα Café που έχουν επιμεληθεί επώνυμοι οίκοι μόδας και κοσμημάτων, είτε γιατί κάνουν εξαιρετικό καφέ, είτε επειδή προσφέρουν εξαιρετικό... φωτογραφικό υλικό για το Instagram.

Από το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη, το Τόκιο και τη Σεούλ βρήκαμε πέντε Café με επώνυμη fashion «υπογραφή» που ξεχωρίζουν:

Εικόνα

Fendi Caffe

Το Fendi Caffe βρίσκεται στο Λονδίνο, εντός του δημοφιλούς καταστήματος Harrods και προσφέρει καφέ, σνακς και φαγητό. Ότι παραγγείλετε θα φέρει το signature λογότυπο «FF», που σχεδίασε ο Karl Lagerfeld.

Οι τιμές για έναν καφέ ξεκινούν από 6 με 7 στερλίνες, για ένα γλυκό από 11 στερλίνες και για φαγητό από 17 στερλίνες.

Εικόνα

Vivienne Westwood Café

Στην Ασία, τόσο στο Χονγκ Κονγκ, όσο και στην Ταϊπέι, υπάρχουν τα δύο εκλεκτικά Café της Vivienne Westwood, διακοσμημένο με έντονα χρώματα και το κλασικό «ταρτάν» του brand.

Οι τιμές για έναν καφέ ξεκινούν από 14 δολάρια, για ένα γλυκό από 70 δολάρια και για φαγητό από 150 δολάρια. Ενώ με 198 eεπιπλέον δολάρια υπάρχει η επιλογή «απεριόριστου» Prosecco.

Εικόνα

Ralph’s Coffee

Στη Νέα Υόρκη, δίπλα από το Rockefeller Center μπορεί να βρει κανείς το Café με το χαρακτηριστικό «βανάκι» απ'έξω. Στο εσωτερικό του Café οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν την πολυτελή διακόσμηση και τις ποικιλίες οργανικού καφέ, αλλά και να δοκιμάσει τη μεγάλη ποικιλία γλυκών και σνακ που προσφέρονται.

Οι τιμές για έναν καφέ ξεκινούν από 3 δολάρια και για ένα γλυκό από 3,5 δολάρια.

Εικόνα

The Blue Box Cafe

Με έμπνευση από την ταινία «Breakfast at Tiffany's» , το διάσημο κοσμηματοπωλείο της Νέας Υόρκης άνοιξε το δικό του Café το 2017, στον τρίτο όροφο του καταστήματος και όπως ήταν αναμενόμενο η χρωματική παλέτα είναι «Tiffany's blue». Για να το επισκεφτεί κανείς θα πρέπει να... περιμένει μέχρι το 202, καθώς έχει κλείσει για να κάνει ανακαίνιση.

Οι τιμές για έναν καφέ ξεκινούν από 5 δολάρια και για ένα γλυκό από 12 δολάρια. Ενώ, οι επιλογές για τα À la carte ξεκινούν από τα 29 δολάρια.

Εικόνα

Café Dior by Pierre Hermé

Το Café Dior του γαλικού οίκου Christian Dior βρίσκεται στη Σεούλ και σερβίρει μία μεγάλη ποικιλία, γλυκών και ροφημάτων με τον Pierre Hermé να έχει επιμεληθεί το μενού και τη διακόσμηση.

Οι τιμές για έναν καφέ ξεκινούν από 13 δολάρια και για ένα γλυκό από 23 δολάρια. Ενώ, το μενοιύ δύο ατόμων ξεκινάει από 88 δολάρια.