Spend It - Τέσσερα τροχόσπιτα σαν boutique ξενοδοχεία

Spend It - Τέσσερα τροχόσπιτα σαν boutique ξενοδοχεία

Με αφορμή τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς και σε μια προσπάθεια να κρατήσουν αποστάσεις από άλλους ταξιδιώτες, όλο και περισσότεροι στρέφονται στα τροχόσπιτα για τις διακοπές τους. Σε αυτό βοηθούν και οι συνεχείς αλλαγές σε όρους και ταξιδιωτικές οδηγίες μεταξύ χωρών, που «μπαίνουν» και «βγαίνουν» από την «πράσινη» λίστα, ανάλογα με τις διακυμάνσεις των κρουσμάτων covid.

Τα κλασικά τροχόσπιτα δεν είναι πλέον οι μοναδικές επιλογές, με τα νέα οχήματα να έχουν στυλιστικές λεπτομέρειες, προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, περισσότερες ανέσεις και σε αρκετές περιπτώσεις μοιάζουν με δωμάτια boutique ξενοδοχείου!

Τα νέα τροχόσπιτα μπορεί να είναι πολυτελείας με παράθυρα «βιτρίνας», σχεδιαστικά θαύματα με ιδιαίτερο σχήμα ή... αθλητικά, με όλους τους «έξυπνους» εξοπλισμούς για την φόρτωση καγιάκ, σανίδων και λοιπόν αθλητικών «αξεσουάρ». Το εσωτερικό τους, πλέον ακόμα και τα μικρότερα μοντέλα μπορεί να περιμβάνουν κανονικές κουζίνες, ψυγεία με κατάψυξη με απεριόριστο πάγο για να απολαύσει κανείς το ποτό του, οποιαδήποτε στιγμή, όπου και αν βρίσκεται.

Υπάρχουν δεκάδες εταιρείες που σχεδιάζουν, κατασκευάζουν και προμηθεύουν την αγορά με μινι βαν, τρέιλερ και τροχόσπιτα κάθε είδους.

Δείτε τις επιλογές μας:

Το Swift Basecamp ξεκινάει από 23.000 ευρώ και είναι ένα «crossover» όχημα camping που επιτρέπει ύπνο, μαγείρεμα, άνετο ντους και δραστηριότητες εντός του οχήματος, ενώ διαθέτει και ράγες για τη μεταφορά σανίδων surf και ποδηλάτων!

Εικόνα
Swilft Basecamp

Το Coachman Lusso ξεκινάει από 48.000 ευρώ και η κατασκευάστρια εταιρεία το περιγράφει ως εμπειρία «boutique hotel». Μεταξύ των χαρακτηριστικών που περιλαμβάνει είναι wifi στην οροφή, και ηλιακά πάνελς, ταπετσαρίες, μοκέτες και κεραμική τουαλέτα.

Εικόνα
Coachman Lusso

Τα μοντέλα της Rocket Caravan ξεκινούν από 16.800 ευρώ με το Rocket 18 Tourer (βλ. φωτό) να ξεκινάει από 24.800 +ΦΠΑ. Είναι το μεγαλύτερο μεγαλύτερο τρέιλερ μονού άξονα στης εταιρείας με χώρο για να φιλοξενήσει 2 ή 4 άτομα. Διαθέτει εσωτερικό και εξωτερικό LED φωτισμό, aircondition και εργοδυναμικό και αεροδυναμικό σχεδιασμό.

Εικόνα
Rocket Tourer Caravan

Τα Barefoot Caravans ξεκινούν από 33.120 δολάρια. Διαθέτουν μοντέρνο βρετανικό σχεδιασμό, με ρετρό λεπτομέρειες και όλες τις οικιακές ανέσεις, όπως κουζίνα, μπάνιο, καναπέδες που γίνονται κρεβάτι, ντουλάπες, αποθηκευτικούς χώρους, ζεστό νερό, θέρμανση και θύρες USB, μεταξύ άλλων.

Εικόνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ