Συνδρομητικά πακέτα για stylish ανδρικά looks

Στην εποχή του online shopping είναι λίγα τα πράγματα που δεν μπορείς να παραγγείλεις από το διαδίκτυο και να καταφτάσουν στην πόρτα σου, σε λίγες ώρες ή σε λίγα 24ωρα. 
Συνδρομητικά πακέτα για stylish ανδρικά looks

Της Χρυσάνθης Στέτου

Ένα από αυτά που μπορεί να ψωνίσει κανείς, Online, είναι τα συνδρομητικά πακέτα που έρχονται κάθε μήνα, τρίμηνο, εξάμηνο ή έτος στο σπίτι σου, σταθερά και χωρίς να χρειαστεί να «αλλάξεις» την παραγγελία σου, αν δεν το θες.

Τα συνδρομητικά πακέτα, μπορεί να είναι, γυναικεία, ανδρικά, παιδικά, για το ζευγάρι, για την οικογένεια, για ομορφιά, ακόμα και για δραστηριότητες ψυχαγωγίας, εν μέσω περιορισμών Covid. Οι επιλογές είναι πραγματικά απεριόριστές στον κόσμο του διαδικτύου.

Ειδικά, για την περίπτωση των ανδρών που δεν έχουν τον χρόνο ή τη θέληση να πάνε στα... μαγαζιά για να βρουν τα βασικά κομμάτια που καθορίζουν το στυλ τους, τα συνδρομητικά κουτιά «υπόσχονται» ανανεωμένο Look και γκαρνταρόμπα, με καλές τιμές και την τελευταία λέξη της μόδας (σε συνδυασμό με το προσωπικό στυλ του χρήστη).

Και όσο γίνονται πιο δημοφιλείς, οι συνδρομητικές υπηρεσίες γίνονται σημαντικά καλύτερες, βελτιώνοντας την ανταπόκριση τους, στο στυλ και στις ανάγκες των χρηστών. Από ολοκληρωμένα σύνολα, μέχρι πακέτα με μόνο αξεσουάρ ή μόνο βασικά κομμάτια, διαλέξαμε τρία συνδρομητικά πακέτα, όμως οι επιλογές είναι πολλές...

Frank and Oak

Μία sturt up που σχεδιάζει και φτιάχνει ρούχα και αξεσουάρ με βιώσιμους τρόπους παραγωγής και υλικά, σε προσιτές τιμές. Σε αντίθεση με άλλα συνδρομητικά πακέτα, το συγκεκριμένο χρησιμοποιεί μόνο προϊόντα με το label του ίδιου του brand.

Stitch Fix

Η συγκεκριμένη συνδρομητική υπηρεσία χρησιμοποιεί προσωπικούς στυλίστες που αξιοποιούν τις προσωπικές προτιμήσεις του χρήστη για να «χτίσουν» τα προτεινόμενα look. Το πακέτο περιλαμβάνει 5 προϊόντα και ο παραλήπτης χρεώνεται μόνο για αυτά που θα επιλέξει να κρατήσει.

Gentleman's Box

Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα συνδρομητικά πακέτα, το συγκεκριμένο δεν περιλαμβάνει ολόκληρα looks, αλλά προσφέρει επιλογές από 4-6 αξεσουάρ, όπως κάλτσες, γραβάτες, γυαλιά ηλίου και προϊόντα περιποίησης. Είναι μία καλή λύση για όσους «φοβούνται» να πάνε κατευθείαν στα ρούχα και ιδανικό για όσους δίνουν σημασία στις λεπτομέρειες.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ