Μήνυμα σφάλματος

Could not retrieve the oEmbed resource.

Εμβληματικά κοσμήματα με το «άρωμα» του Chanel No5

Το Chanel No5 έγινε 100 ετών και το «γιορτάζει» με μία σειρά από εκλεκτά κοσμήματα εμνευσμένα από τον χαρακτήρα του αρώματος.
Εμβληματικά κοσμήματα με το «άρωμα» του Chanel No5

Είναι ένα από τα πιο εικονικά αρώματα στον κόσμο. Ακόμα και αν δεν το έχει μυρίσει κανείς, όλοι ξέρουν το όνομα No5 και την Gabrielle Chanel πίσω από το κλασικό πλέον μπουκάλι... που κοστίζει 130 δολάρια στο επίσημο site της Chanel για το μικρό μέγεθος (0.25 FL. OZ.), ενώ είναι εξαντλημένο στα περισσότερα ελληνικά sites.

Εικόνα

Νέα αρώματα κυκλοφορούν κάθε σεζόν, από δεκάδες, εκατοντάδες high end brands, όμως κανένα τους δεν συγκρίνεται με το όνομα, το μπουκάλι και φυσικά τη μυρωδιά που έχει συνδεθεί με τόσο με την κομψότητα χάρη στη δημιουργό του, όσο και με την αποπλάνηση, χάρη σε πρόσωπα όπως η Marilyn Monroe.

Η φετινή χρονιά σημειώνει τα 100 χρόνια παρουσίας και το διάσημος Οίκος γιορτάζει το ορόσημο ενώνοντας δύο χαρακτηριστικά κομμάτια του brand, δημιουργώντας high end κοσμήματα που αποδίδουν τα άνθη που δίνουν το άρωμα τους στο Chanel No5.

Ο Patrice Leguéreau, είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Chanel Fine Jewellery Creation Studio, το όραμα του οποίου μας έδωσε τη νέα συλλογή, μέσα από 5 διαφορετικά «κεφάλαια» κοσμημάτων. Το κάθε κεφάλαιο αποδίδει μία έκφανση του αρώματος από το άρωμα και το σχήμα, μέχρι τον αέρα και την ιστορία του... Οι επιλογές πειρλαμβάνουν σκουλαρίκια σε σχήμα λουλουδιών, κολιέ και βραχιόλια με διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους και φυσικά τον αριθμό «5».

Δείτε μερικά από τα μοναδικά κοσμήματα που θα θέλαμε να είναι κομμάτι της προσωπικής μας συλλογής:

Εικόνα
ETERNAL N°5 NECKLACE18K white gold, diamonds $8,800
Εικόνα
ETERNAL N°5 TRANSFORMABLE EARRINGS18K white gold, diamonds $10,400
Εικόνα
ETERNAL N°5 NECKLACE18K white gold, diamond $39,800
Εικόνα
ETERNAL N°5 RING18K white gold, diamonds $7,800

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ