Πολυτελή hot trends που κυριαρχούν το Instagram

Μετά από ένα χρόνο (και κάτι) κοινωνικής αποστασιοποίησης με ελάχιστες κοινωνικές συναθροίσεις και πολύ χρόνο μέσα στο σπίτι, έχει δημιουργηθεί η ανάγκη για ανανέωση τόσο στην γκαρνταρόμπα, όσο και στον προσωπικό μας χώρο. 
Πολυτελή hot trends που κυριαρχούν το Instagram

Της Χρυσάνθης Στέτου

Όλο αυτό το διάστημα έχουμε «γεμίσει» την wish-list μας, με αντικείμενα που βρήκαμε κάνοντας scroll στο Instagram και με το καλοκαίρι προ των πυλών, νιώθουμε πιο έτοιμοι από ποτέ να «χαλάσουμε χρήματα» σε όμορφα αντικείμενα που θα μας φτιάξουν τη διάθεση, ακόμα και αν συνεχίζουμε να φοράμε μάσκες.

Ειδικά για τις εγχώριες αγορές, «επιτέλους» θα μπορούμε να αγοράσουμε κατ' ιδίαν - και ελπίζουμε σύντομα χωρίς προκαθορισμένα ραντεβού με περιορισμό χρόνου.

Επιλέγουμε...

Τα βάζα της Anissa Kermiche

Πρόκειται για μία βρετανίδα σχεδιάστρια, η οποία έγινε γνωστή για τα κεραμικά βάζα με τη μορφή γυναικείου σώματος, που πλέον κατέχουν περίοπτη θέση στο σπίτι κάθε influencer. Η πρώτη της σειρά είχε το αντιπροσωπευτικό όνομα «Love Handles», ενώ η επόμενη ονόματι «Jug Jugs» είναι μια χιουμοριστική αναπαράσταση του γυναικείου στήθους.

Με τιμές που ξεκινούν από τις 75 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τις 2.860 ευρώ.

Τα καλάθια picnic της The Beach People

Με τα καλάθια και τα ψάθινα διακοσμητικά να αποτελούν στοιχείο «κλειδί» για τη διακόσμηση την καλοκαιρινή σεζόν του 2021, και με την ελπίδα ότι θα περάσουμε περισσότερο χρόνο «έξω» σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες, τα Picnic Basket είναι το τέλειο αξεσουάρ. Το συγκεκριμένο της The Beach People πέρα από stylish είναι και πλήρως μονωμένο για ασφαλείς μεταφορές των ποτών και σνακ, με ένα ξύλινο πλατό για τυριά στο «καπάκι».

Με τιμές που ξεκινούν από τα 122 ευρώ.

Τα coffee table βιβλία του οίκου New Mags

Τα coffee table βιβλία, δεν είναι «απλά βιβλία». Η επιλογή του κατάλληλου βιβλίου για το «τραπεζάκι του καφέ» είναι... τέχνη, γιατί πέρα από το περιεχόμενο έχουν σημασία και το χρώμα, το εξώφυλλο, η φωτογραφία αν έχει, η γραμματοσειρά και ίσως περισσότερο από όλα ο όγκος και το υλικό.

Με αφορμή το coffee table λεύκωμα του Kenneth Battelle με φωτογραφίες και ιστορίες για διάσημες μορφές του Hollywood επιλέγουμε λευκώματα από το New Mags, έναν οίκο με μεγάλη ιστορία στα coffee table books.

Με τιμές που ξεκινούν από τα 9 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τις 4.324 ευρώ.

Τα organic και eco-friendly jeans της Closed

Σε μια προσπάθεια να γίνουμε «καλύτεροι» άνθρωποι για το περιβάλλον, βάζουμε το sustainability στη ζωή μας και επιλέγουμε jeans από brands όπως η Closed, τα οποία είναι φτιαγμένα από οργανικό βαμβάκι και επεξεργασμένα/βαμμένα με φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες.

Με τιμές που ξεκινούν από τα 149 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 279 ευρώ.

Τα κοσμήματα από το shop του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

Ακόμα και το πιο απλό look μπορεί να κάνει upgrade με το κατάλληλο κόσμημα. Στο shop του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης έχουμε δει μερικά από τα πιο κομψά και ιδιαίτερα κοσμήματα με χρυσό και πολύτιμους λίθους... από ζιργκόν και ακουαμαρίνα μέχρι διαμάντια.

Με τιμές που ξεκινούν από τα 21 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 6.450 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ