Πέντε δώρα για να γιορτάσετε την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

Η Γιορτή της μητέρας μπορεί να «πάει» πίσω μέχρι και την αρχαία Ελλάδα, όμως στη σύγχρονη εποχή η Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, καθιερώθηκε μόλις στις αρχές του 20ου αιώνα. 
Lady Dior bag

Της Χρυσάνθης Στέτου

Στις 9 Μαΐου του 1914, ο τότε αμερικανός πρόεδρος Γούντροου Γουίλσον υπέγραψε προκήρυξη, σύμφωνα με την οποία η Ημέρα της Μητέρας καθιερωνόταν ως εθνική εορτή. Έκτοτε, πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας τη δεύτερη Κυριακή του Μαΐου.

Οι επιλογές για δώρα στις μητέρες της ζωής σας είναι απεριόριστες... από προϊόντα τεχνολογίας έως πολυτελή κοσμήματα. Το Spend Ιt προτείνει πέντε δώρα για να γιορτάσετε την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας:

5. Επώνυμα ρούχα ύπνου

Τα ρούχα ύπνου υψηλής ποιότητας είναι πάντα μια «καλή» επιλογή για τους ανθρώπους της οικογένειας. Το μακρυμάνικο νυχτικό από την Eberjey διαθέτει κλασική γραμμή, ενώ παραμένει κομψό και άνετο, ενώ μπορείτε να προσθέσετε «μονόγραμμα» με τα αρχικά γράμματα ή τη λέξη που επιθυμείτε.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 89 δολάρια.

Eberjey Gisele Sleep Shirt
Eberjey Gisele - High End ρούχα ύπνου

4. Συσκευή ανάγνωσης

Αν στα χόμπι της «μητέρας» είναι το διάβασμα, τότε το Kindle Paperwhite από την Amazon αποτελεί την πιο δημοφιλή επιλογή, μεταξύ των Kindle. Η οθόνη υψηλής ποιότητας, τεχνολογίας E-INK «υπόσχετε» άνετο και ξεκούραστο διάβασμα, ενώ πλέον το Kindle είναι και αδιάβροχο.

Τιμή: 209.99 δολάρια

Εικόνα

3. Tech αξεσουάρ

Τα Airtags της Apple σε δερμάτινη θήκη Hermès γίνονται εξαιρετική επιλογή stylish & tech δώρου. Μπορούν να ενσωματωθούν σε τσάντες, κλειδιά και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο χωράνε για να διευκολύνουν τον εντοπισμό τους

Οι τιμές ξεκινούν από τα 299 δολάρια.

Εικόνα
Apple AirTag x Hermès

2. Επώνυμη τσάντα

Η «Lady Dior» έχει συνδέσει το όνομα της με την αγαπημένη «πριγκίπισσα του λαού» - Νταϊάνα - και αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή και αναγνωρίσιμα design τσάντας. Αυτή την εβδομάδα «έκλεισε» 25 χρόνια παρουσίας και το brand το γιορτάζει με ένα νέο σχέδιο, ιδανικό για την Γιορτή της Μητέρας.

Τιμή: 4.300 ευρώ

Εικόνα
Lady Dior bag

1. Κόσμημα

Την Τετάρτη 5/5 ήταν η επέτειος των 100 χρόνων από την κυκλοφορία του κλασικού αρώματος Chanel Νο 5 και ο διάσημος οίκος υψηλής ραπτικής παρουσίασε τη νέα συλλογή πολυτελών κοσμημάτων, εμπνευσμένη από το ιστορικό άρωμα. Οι επιλογές πειρλαμβάνουν σκουλαρίκια σε σχήμα λουλουδιών, κολιέ και βραχιόλια με διαμάντια και άλλους πολύτιμους λίθους.

Τιμή μετά από αίτημα

Εικόνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ