ΣΥΡΙΖΑ: Τυχοδιώκτης πολιτικός ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΣΥΡΙΖΑ: Τυχοδιώκτης πολιτικός ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Για «περίσσιο θράσος και κυνισμό» του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας και πάλι τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για «νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες και ακραία διχαστικό και εθνικιστικό λόγο» καταλήγοντας πως αποδεικνύει «πόσο τυχοδιώκτης πολιτικός είναι που δεν διστάζει να υπονομεύει ακόμα και τα εθνικά συμφέροντα στο βωμό των μικροπολιτικών του επιδιώξεων».

Η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος, σημειώνει μάλιστα πως «αφού πρώτα Σαμαράς και Γεωργιάδης έθεσαν τη «γραμμή» της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης έκλεισε το συνέδριο, όπως ακριβώς περιμέναμε».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει πως «η Ελλάδα, όμως, προχώρα μπροστά αφήνοντας πίσω τα μνημόνια και τη λιτότητα, τα σκάνδαλα και τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, την απαξίωση της Δημοκρατίας και των θεσμών».

Καταλήγοντας, η ανακοίνωση σημειώνει πως «Τουλάχιστον, ο κ. Μητσοτάκης πέρασε 3 ευχάριστες μέρες στο συνέδριο της ΝΔ, ακούγοντας ότι θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, από τους ίδιους, όμως, ανθρώπους που την επομένη των εκλογών τον περιμένουν στη γωνία για να εκλέξουν νέο αρχηγό, μετά τη δική του πανωλεθρία».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider