Ελλάκτωρ: Απορρίφθηκε από το δικαστήριο αίτημα των Μπάκου-Καϋμενάκη για δημοσιοποίηση της συμφωνίας Reggeborgh-Μπόμπολα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ελλάκτωρ: Απορρίφθηκε από το δικαστήριο αίτημα των Μπάκου-Καϋμενάκη για δημοσιοποίηση της συμφωνίας Reggeborgh-Μπόμπολα
Άλλο ένα αίτημα των εφοπλιστών Δ. Μπάκου και Γ. Καϋμενάκη της Ελλάκτωρ προς τις δικαστικές αρχές «έπεσε στο κενό». Αυτή τη φορά, ζήτησαν με ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε στο αρμόδιο δικαστήριο η Greenhill Investments Limited, συμφερόντων των εφοπλιστών, να τους κοινοποιηθεί η ιδιωτική συμφωνία που υπέγραψαν πέρυσι τον Σεπτέμβριο οι Ολλανδοί της Reggeborgh με τον κ. Λεωνίδα Μπόμπολα.

Άλλο ένα αίτημα των εφοπλιστών Δ. Μπάκου και Γ. Καϋμενάκη προς τις δικαστικές αρχές «έπεσε στο κενό». Αυτή τη φορά, ζήτησαν με ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε στο αρμόδιο δικαστήριο η Greenhill Investments Limited, συμφερόντων των εφοπλιστών, να τους κοινοποιηθεί η ιδιωτική συμφωνία που υπέγραψαν πέρυσι τον Σεπτέμβριο οι Ολλανδοί της Reggeborgh με τον κ. Λεωνίδα Μπόμπολα.

Και αυτά τα ασφαλιστικά μέτρα είχαν την ίδια τύχη με άλλες ανάλογες κινήσεις τους. Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες με το δικαστήριο να απορρίπτει το αίτημα των εφοπλιστών.

Ωστόσο, δημιουργεί απορίες η, ανεπιτυχής όπως φαίνεται και από τη δικαστική απόφαση, προσπάθεια των εφοπλιστών να δημοσιοποιηθεί μια συμφωνία που είναι ιδιωτική, μεταξύ δύο μερών. Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα σχετίζονταν με την option που έχουν οι Ολλανδοί για να αγοράσουν το ποσοστό του κ. Μπόμπολα (12,5%) στο μετοχικό κεφάλαιο της Ελλάκτωρ, με το δικαίωμα προαίρεσης να λήγει σε λίγες μέρες από τώρα (11/03).

Επιπρόσθετα, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες οι συνεχείς προσπάθειές τους να βάλουν εμπόδια μέσω νομικών παρεμβάσεων στη ροή των εξελίξεων στο εσωτερικό του γκρουπ, με τη νέα διοίκηση να επιχειρεί να ολοκληρώσει διαχειριστικό/διαγνωστικό οικονομικό έλεγχο και να καθορίσει το επιχειρηματικό πλάνο της Ελλάκτωρ. Αναμφίβολα, οι συνεχείς παρεμβάσεις δεν βοηθούν, όπως λέγεται και στην αγορά, την εισηγμένη σε μια κρίσιμη συγκυρία για αυτήν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.