ΥAYANOO.COM, το e-shop με τα ψαγμένα ελληνικά προϊόντα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΥAYANOO.COM, το e-shop με τα ψαγμένα ελληνικά προϊόντα

Όταν υπάρχει αγάπη για το καλό φαγητό και ενθουσιασμός για τα αγνά ελληνικά υλικά μόνο καλό μπορεί να προκύψει. Την όρεξη δεν την έχουμε μόνο για το φαγητό. Θέλουμε να τη μοιραστούμε και μαζί σας.

Το YAYANOO.COM (προφέρεται γιά-γιά-νού) είναι ένα νέο Deli e-shop που δημιουργήθηκε για να μας μυήσει και να μας μάθει μυστικές γεύσεις απ’ όλες τις γωνιές της ελληνικής Γης. Στόχος μας δεν είναι να έχουμε ακόμα ένα e-shop που θα πουλά ελληνικά προϊόντα, αλλά να δημιουργήσουμε ένα e-shop που να έχει μόνο «ψαγμένα» ελληνικά προϊόντα που δεν τα βρίσκεις εύκολα και που διαφοροποιούνται από ότι μπορείς να βρεις στην αγορά.

Το YAYANOO λοιπόν ξεκινά τη λειτουργία του με κάποια διαλεχτά προϊόντα για εσάς και με την υπόσχεση ότι θα ταξιδεύει εκείνο σε κάθε γωνιά της Ελλάδος για να βρίσκει και να σας προσφέρει αυτό κάτι ιδιαίτερο που θέλετε να απολαμβάνετε στο φαγητό σας και να μοιράζεστε με τους φίλους σας.

Να επισκέπτεστε συχνά το YAYANOO.COM για να ενημερώνεστε για κάθε νέο που μπαίνει στην οικογένεια μας και να γραφτείτε στο newsletter μας ώστε να σας ενημερώνουμε εμείς για κάθε νέο που έρχεται!

Το YAYANOO.COM πάντα δίπλα στις ορέξεις σας, υπόσχεται να αποστέλλει τα προϊόντα του το συντομότερο δυνατό και να καλύπτει αποστολές σε όλο τον κόσμο. Γι’ αυτό το λόγο είναι φτιαγμένο όλο στην αγγλική γλώσσα ώστε να μπορεί να εξυπηρετήσει όλο τον κόσμο.

Είτε έχετε ένα ωραίο και ιδιαίτερο προϊόν να μοιραστείτε μαζί μας, είτε είστε λάτρεις του γευστικού, σας θέλουμε όλους στην οικογένεια YAYANOO.COM γιατί:

“What’s inside is great for yoo”

www.yayanoo.com

www.facebook.com/yayanooGR

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την υπεύθυνη επικοινωνίας: Ιωάννα Δραγώνα (697 22 33 195) και [email protected]

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider