Χαρίστε τους δώρα που θα τους αφήσουν... άφωνους

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Χαρίστε τους δώρα που θα τους αφήσουν... άφωνους

Θέλετε να πρωτοτυπήσετε με τα φετινά σας δώρα αλλά σκέφτεστε το κόστος; Η λύση βρίσκεται στα προσωποποιημένα δώρα που μπορείτε να παραγγείλετε από βρετανικά e-shops και το σίγουρο είναι ότι θα αφήσουν τους αγαπημένους σας… άφωνους.

Αυτή είναι η λίστα με τα 7 οικονομικά δώρα που προτείνει ο Guardian για όσους τολμούν να κάνουν τη διαφορά αυτά τα Χριστούγεννα.

1. Βιβλίο με ήρωες τους φίλους σας (28 ευρώ)

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να χαρίσετε στον φίλο σας ένα βιβλίο της κλασικής λογοτεχνίας με τυπωμένο το όνομά του στο εξώφυλλο και να αντικαταστήσετε τους ήρωες με τον ίδιο και την παρέα του; Επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.johnlewis.com, επιλέξτε ανάμεσα στο Dracula και το Frankenstein και διαλέξτε έξι κοινούς σας φίλους για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Επίσης, μπορείτε να τυπώσετε μια αφιέρωση στο εξώφυλλο. Απαραίτητη προϋπόθεση ο φίλος ή η φίλη σας να διαβάζει βιβλία στα Αγγλικά.

2. Μπλοκ με αυτοκόλλητα (7 ευρώ)

Μπορεί ως ενήλικες να μην χρησιμοποιούμε αυτοκόλλητα, αλλά οι γιορτές είναι μια ευκαιρία για παιδική ανεμελιά. Στον ιστότοπο www.moo.com θα βρείτε μπλοκ με αυτοκόλλητα που θα δημιουργήσετε μόνοι σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανεβάσετε φωτογραφίες του αγαπημένου σας προσώπου και να δημιουργήσετε 90 μικρά αυτοκόλλητα.

3. Μενταγιόν (25 ευρώ)

Αν σκέφτεστε να χαρίσετε ένα μπιζού στη φίλη σας, γιατί να μην είναι φτιαγμένο μόνο για εκείνη; Από αυτή την ιδέα εμπνεύστηκε η βρετανική αλυσίδα καταστημάτων Selfridges που δημιούργησε μια σειρά κομψών κεραμικών μενταγιόν σε λευκό και μαύρο, με μεταλλικές λεπτομέρειες. Πάνω στα μενταγιόν μπορείτε να χαράξετε ό,τι θέλετε για την αγαπημένη σας. Μια κλασική επιλογή είναι το όνομά της.

4. Ιμάντας φωτογραφικής μηχανής (65 ευρώ)

Κοιτάξτε γύρω σας. Πόσοι φίλοι σας ανακάλυψαν τελευταία ότι έχουν ταλέντο στη φωτογραφία και έσπευσαν να αγοράσουν επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές; Σίγουρα θα είναι πολλοί και η ιδανική πρόταση προσωποποιημένου δώρου για αυτούς είναι ένας δερμάτινος ιμάντας φωτογραφικής μηχανής, από δέρμα εκτρεφόμενων ζώων. Διατίθεται από τον ιστότοπο thelostlanes.com σε τρία μήκη: 60, 72 και 84 εκατοστά. Μπορείτε να τυπώσετε έως 10 χαρακτήρες.

5. Nutella με «όνομα» (5,5 ευρώ)

Ποιος φίλος σας σας έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε τη Nutella; Σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί. Επιλέξτε τον πρώτο και χαρίστε του/της ένα δώρο που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο: ένα βάζο Nutella με το όνομά του/της στην ετικέτα. Με ελάχιστο κόστος, θα κάνετε ένα «απολαυστικό» δώρο με χιούμορ. Δεν είναι τυχαίο που κάποιος πελάτης της Selfridges παρήγγειλε 132 βάζα.

6. Σφραγίδες για μπισκότα (7,5 ευρώ)

Αν έχετε φίλο/φίλη που ασχολείται με τη ζαχαροπλαστική και θέλετε να του/της χαρίσετε ένα πρωτότυπο και οικονομικό δώρο, αυτή είναι μια πολύ καλή επιλογή. Πλαστικές σφραγίδες-γράμματα που κουμπώνουν μεταξύ τους για να «τυπώσετε» λέξεις ή φράσεις πάνω στις ζύμες και τα μπισκότα σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να τυπώσετε «αφιερώσεις» προς τους φίλους σας στα μπισκότα που θα φτιάξετε μόνοι σας και να τους τα προσφέρετε. Θα τα βρείτε στο eshop με είδη σπιτιού lakeland.co.uk.

7. Προσωποποιημένοι φορτιστές κινητών (8,2 ευρώ)

Ήρθε η σειρά του gadget. Αν έχετε βαρεθεί να βλέπετε τους γονείς σας να τσακώνονται για τους φορτιστές όταν θέλουν να φορτίσουν τα κινητά τους τηλέφωνα, χαρίστε τους ένα δώρο που θα βάλει οριστικά τέλος στις οικογενειακές προστριβές. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο notonthehighstreet.com και αγοράστε έναν γαλάζιο φορτιστή για «μπαμπάδες» και έναν ροζ για «μαμάδες».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider