Εθνική Ασφαλιστική: Καλύπτει το μοριακό τεστ ανίχνευσης Covid-19 στους ασφαλισμένους της

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εθνική Ασφαλιστική: Καλύπτει το μοριακό τεστ ανίχνευσης Covid-19 στους ασφαλισμένους της
Mε το Πρόγραμμα Διαγνωστικών - Εξωνοσοκομειακών Εξετάσεων Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ.

Η Εθνική Ασφαλιστική, έχοντας ως προτεραιότητα την πρόληψη αλλά και την προστασία των ασφαλισμένων της, αλλά και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα, καλύπτει την εξέταση Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον Covid-19 για τους ασφαλισμένους της με το πρόγραμμα Διαγνωστικών - Εξωνοσοκομειακών Εξετάσεων Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, με μια μικρή συμμετοχή στο κόστος.

Η πιο έγκυρη εξέταση ανίχνευσης του κορονοϊού σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, προσφέρεται από την Εθνική Ασφαλιστική στους ασφαλισμένους της με το πρόγραμμα Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, με νέο ειδικό όρο.

Η Εθνική Ασφαλιστική εξυπηρετώντας τις ανάγκες των ασφαλισμένων της, με την προσθήκη ενός νέου ειδικού όρου στο συμβόλαιο των ασφαλισμένων με το Πρόγραμμα Διαγνωστικών - Εξωνοσοκομειακών Εξετάσεων Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ, προσφέρει την κάλυψη της Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον κορονοϊό (SARS- CoV-2), με εξαιρετικά ευνοϊκούς όρους και υπό την προϋπόθεση ότι η διενέργειά της απαιτείται, με βάση ιατρικά κριτήρια.

Συνεπώς, οι ασφαλισμένοι του προγράμματος Διαγνωστικών -Εξωνοσοκομειακών Εξετάσεων Full [Health] ΔΙΑΓΝΩΣΗ μπορούν να:

  • Προγραμματίσουν το ιατρικό τους ραντεβού, επικοινωνώντας με γιατρό ειδικότητας πνευμονολόγου ή παθολόγου ή καρδιολόγου, ή ΩΡΛ του δικτύου των συνεργαζόμενων διαγνωστικών κέντρων της Affidea. Κατόπιν εξέτασής τους και εφόσον κριθεί ιατρικά απαραίτητο, ο ιατρός τους παραπέμπει για την εξέταση της Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον κορονοϊό (SARS-CoV-2).
  • Πραγματοποιήσουν την εξέταση της Μοριακής Ανίχνευσης (PCR) για τον κορονοϊό (SARS-CoV-2) σε κατάλληλα εξοπλισμένο διαγνωστικό κέντρο της Affidea, προσκομίζοντας το παραπεμπτικό, με ιδιωτική συμμετοχή ύψους 12 ευρώ για τον αρχικό έλεγχο και 6 ευρώ για κάθε επιπλέον επαναληπτικό έλεγχο που πιθανόν απαιτηθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον ασφαλιστικό τους διαμεσολαβητή, στα υποκαταστήματα της Εθνικής Ασφαλιστικής ή στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης με αριθμό 18189 (Ελλάδα) ή στο +302130318189 (Ελλάδα και εξωτερικό). Εναλλακτικά μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Εταιρίας www.ethniki–asfalistiki.gr ή να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail επικοινωνίας [email protected].

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider