Quest: Δεν πωλείται η ACS - Σε συζητήσεις για τις δυνατότητες εξέλιξης της Cardlink

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Quest: Δεν πωλείται η ACS - Σε συζητήσεις για τις δυνατότητες εξέλιξης της Cardlink
Όσον αφορά δημοσιεύματα περί πώλησης της ACS, η Quest διευκρινίζει ότι ούτε συζήτησε, ούτε έχει συνάψει οιαδήποτε συμφωνία για πώλησή της.

Την ύπαρξη οιαδήποτε συμφωνίας σχετικά με την Cardlink διαψεύδει η Quest, επαναλαμβάνοντας ωστόσο ότι στο πλαίσιο της στρατηγικής της επί των υφιστάμενων και νέων επενδύσεων, καθώς και της ανάπτυξης της επιχειρηματικής της δραστηριότητας, πράγματι εξετάζει, μεταξύ άλλων, τις εναλλακτικές στρατηγικές για τη θυγατρική της. Όσον αφορά την ACS, τονίζει ότι ούτε συζήτησε, ούτε έχει συνάψει οιαδήποτε συμφωνία για πώληση.

Πιο αναλυτικά, κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, αναφορικά με πρόσφατα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, η Quest επαναλαμβάνει την τοποθέτησή της σε απάντηση σχετικών ερωτήσεων που ετέθησαν βάσει δημοσιευμάτων κατά την από 8/4/2021 ενημέρωση των αναλυτών, ότι δηλαδή στο πλαίσιο της στρατηγικής της επί των υφιστάμενων και νέων επενδύσεων, καθώς και της ανάπτυξης της επιχειρηματικής της δραστηριότητας, πράγματι εξετάζει, μεταξύ άλλων, τις εναλλακτικές στρατηγικές για τη θυγατρική της εταιρεία Cardlink. Επί του παρόντος, η Εταιρεία συζητά κυρίως με διεθνείς εταιρείες οι οποίες δραστηριοποιούνται στην εν λόγω αγορά, αναφορικά με τις δυνατότητες εξέλιξης της Cardlink, χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει σε συμφωνία από την οποία να απορρέει οποιαδήποτε δέσμευση της Εταιρείας.

Περαιτέρω, όσον αφορά δημοσιεύματα περί πώλησης της ACS, η Quest διευκρινίζει ότι ούτε συζήτησε, ούτε έχει συνάψει σχετική συμφωνία.

Τέλος, σημειώνει πως θα προβεί, σύμφωνα με το νόμο, αμελλητί, στις απαιτούμενες ανακοινώσεις προς ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, εάν και εφόσον συναφθεί κάποια συμφωνία.

Διαβάστε επίσης:

Quest: Δρομολογεί επενδύσεις άνω των 50 εκατ. και αναζητά στρατηγικό επενδυτή για την Cardlink

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider