Καθυστερήσεις στην παραγωγή των νέων iPhone 12

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Καθυστερήσεις στην παραγωγή των νέων iPhone 12
Σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal, παρότι οι συσκευές θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο η παράδοσή του θα καθυστερήσει περισσότερο από το συνηθισμένο.

Καθυστερήσεις στην παραγωγή των νέων iPhone 12, θα έχει η Apple την τρέχουσα χρονιά, σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal. Οι καθυστερήσεις οι οποίες υπολογίζεται να φτάσουν σε διάρκεια τον ένα μήνα, προκύπτουν από την πανδημία του κορονοϊού και τις προσωρινές διακοπές στην εργοστασιακή παραγωγή που αυτή έχει επιφέρει.

Ωστόσο οι καθυστερήσεις δεν θα είναι ο μοναδικός αντίκτυπος της πανδημίας του κορονοϊού για τον κολοσσό του Κουπερτίνο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες της Wall Street Journal, η Apple θα μειώσει και τον αριθμό των iPhone που θα παρασκευάσει στο δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτος έως και 20%.

Να θυμίσουμε ότι η εταιρεία συνήθως αποκαλύπτει τα νέα μοντέλα iPhone τον Σεπτέμβριο. Παρόλο που η καθυστέρηση ενός μήνα στην παραγωγή δεν είναι τόσο σημαντική ώστε να επηρεάσει το χρονικό πλαίσιο της παρουσίασης, φήμες αναφέρουν ότι τουλάχιστον ένα από τα μοντέλα που θα μας συστήσει η εταιρεία δεν θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία έως και τον Οκτώβριο ή Νοέμβριο.

Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα η εταιρεία σχεδιάζει τέσσερα νέα iPhone με δυνατότητα σύνδεσης στην πέμπτη γενιά δικτύων (5G): ένα μοντέλο 5,4 ιντσών, δύο μοντέλα 6,1 ιντσών και ένα μοντέλο 6,7 ιντσών. Και τα τέσσερα μοντέλα θα διαθέτουν οθόνη OLED, πιο επίπεδες άκρες όπως τα πρόσφατα μοντέλα iPad Pro και μικρότερη εγκοπή. Όσο για τις ναυαρχίδες της εταιρείας, αναμένεται επίσης να διαθέτουν αισθητήρας LiDAR.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider