Μειώνει την ταχύτητα του download στο Playstation η Sony

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μειώνει την ταχύτητα του download στο Playstation η Sony
Στόχος να διασφαλιστούν τα δίκτυα τώρα που οι απαιτήσεις είναι αυξημένες λόγω κορονοϊού.

Στην μείωση της ταχύτητας του download στο Playstation προχωρά η Sony σε Ευρώπη και ΗΠΑ, σε μια προσπάθεια να συμβάλλει στις υψηλές απαιτήσεις της εποχής, τώρα που ο περισσότερος κόσμος παραμένει στο σπίτι εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, η εταιρεία προχώρησε σε αυτή την απόφαση δεδομένου ότι έχουν αυξηθεί κατά πολύ οι ανάγκες download τώρα που αρκετοί χρήστες προσπαθούν να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους παίζοντας παιχνίδια. Όπως εξηγεί η εταιρεία η διαφορά στην ταχύτητα του download δεν θα επηρεάσει το online gaming.

Η κίνηση της Sony συμβαδίζει με τις αποφάσεις κι άλλων εταιρειών τεχνολογίας ή streaming υπηρεσιών όπως Netflix, Facebook, Disney+, Youtube, Amazon Prime κλπ οι οποίες έχουν προχωρήσει σε αντίστοιχες κινήσεις για να διασφαλίσουν την καλή λειτουργία των δικτύων.

«Πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων σταθερότητας του Διαδικτύου, καθώς ένας άνευ προηγουμένου αριθμός ανθρώπων παραμείνει στο σπίτι βασίζοντας την επικοινωνία του αποκλειστικά μέσω του Internet. Εκτιμούμε την υποστήριξη και την κατανόηση της κοινότητας του PlayStation, αφού λαμβάνουμε αυτά τα μέτρα σε μία προσπάθεια να διατηρήσουμε την πρόσβαση σε όλους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο CEO της εταιρείας Τζιμ Ράιαν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider