Τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει τελικά το foldable της Samsung

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει τελικά το foldable της Samsung
Μετά από δύο μήνες η εταιρεία φαίνεται να έχει φτιάξει όλα τα τρωτά σημεία του έξυπνου και αναδιπλούμενου κινητού τηλεφώνου.

Τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει βελτιωμένο το πολυαναμενόμενο Samsung Galaxy Fold, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρείας.

Η συσκευή ήταν να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο αλλά κατόπιν προβλημάτων που διαπιστώθηκαν στις πρώτες δοκιμές της από δημοσιογράφους τεχνολογίας το λανσάρισμα αναβλήθηκε και οι προπαραγγελίες που είχαν καταχωρηθεί σε καταστήματα λιανικής αλλά και στην ίδια την Samsung ακυρώθηκαν.

Τα προβλήματα που παρουσίασε η συσκευή έγιναν γνωστά κι ως Foldgate κι αφορούσαν κυρίως στην οθόνη της συσκευής. Ειδικότερα ορισμένοι συντάκτες που πήραν στα χέρια τους το αναδιπλούμενο μοντέλο για review διαπίστωσαν η οθόνη του foldable αξίας 2.000 δολαρίων δεν είναι και τόσο ανθεκτική και παρουσίαζε προβλήματα μετά από μόνο δύο ημέρες συνεχούς χρήσης αν έβγαζαν μια προστατευτική μεμβράνη που υπήρχε.

Πλέον. όπως όλα δείχνουν, η εταιρεία έχει ολοκληρώσει τον επανασχεδιασμό του foldable τηλεφώνου της έχοντας διορθώσει όλα τα «τρωτά» του σημεία και είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει τη συσκευή στις αρχές του Φθινοπώρου.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Samsung ήταν η πρώτη εταιρεία που φάνηκε να κατασκευάζει ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο κι όλοι πίστευαν ότι θα είναι η πρώτη που θα συστήσει την εν λόγω καινοτομία στο ευρύ κοινό. Αυτό βέβαια δεν συνέβη όχι εξαιτίας των προβλημάτων που παρουσίασαν τα πρώτα δείγματα της συσκευής αλλά επειδή η κινεζική Royale, κατάφερε να παρουσιάσει πρώτη το FlexPai, ένα μοντέλο κινητού τηλεφώνου που διπλώνει.

Η κυκλοφορία του FlexPai αλλά και η προετοιμασία ενός αντίστοιχου τηλεφώνου από τον μεγάλο αντίπαλο της Samsugn την Huawei ήταν ίσως και οι λόγοι που έκαναν την νοτιοκορεατική εταιρεία να βιαστεί για το λανσάρισμα της καινοτόμας συσκευής, όπως είχε ομολογήσει άλλωστε και ο Electronics chief της Samsung D.J. Koh στις αρχές Ιουλίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider