Η κυπριακή Pafilia των 3 δισ. έρχεται στην Ελλάδα για τη «Golden Visa»

Κώστας Κετσιετζής
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Η κυπριακή Pafilia των 3 δισ. έρχεται στην Ελλάδα για τη «Golden Visa»
Η κυπριακή εταιρεία συνεργάζεται με την ελληνική κατασκευαστική εταιρεία ΖΑΝΚΟ Κτηματική ΑΕ.

Ευκαιρίες στην ελληνική αγορά ακινήτων και στο πρόγραμμα «Golden Visa» της χώρας μας βλέπει η Pafilia, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης ακινήτων της Κύπρου με ένα χαρτοφυλάκιο ύψους σχεδόν 3 δισ. δολαρίων.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως στην ανάπτυξη πολυτελών συγκροτημάτων κατοικιών που προωθούνται στις αγορές της Κίνας και της Ρωσίας με «όπλο» το πρόγραμμα άδειας παραμονής για τους επενδυτές ακινήτων που τρέχει τόσο στην Κύπρο όσο και στη χώρα μας.

Έχοντας κτίσει περισσότερα από απ 1,25 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα κατοικίας στην Κύπρο και διαθέτοντας ένας χαρτοφυλάκιο ακινήτων αξίας 3 δισ. δολάρια η Pafilia αποφάσισε να επεκτείνει την δραστηριότητα της και στη χώρα μας, που όπως δείχνουν και τα πρόσφατα στοιχεία του Enterprise Greece έχει μπει για τα καλά στο «ραντάρ» των υποψήφιων αγοραστών από την Ασία.

 Δημήτρης Πολίτης (Head of Sales) και Ντάνος Κώττης (Managing Partner) της PZ Property Services
 Δημήτρης Πολίτης (Head of Sales) και

Ντάνος Κώττης (Managing Partner) της PZ Property Services

Για να αξιοποιήσει τη δυναμική της ελληνικής αγοράς, η κυπριακή εταιρεία συνεργάστηκε με την ελληνική κατασκευαστική εταιρεία ΖΑΝΚΟ Κτηματική ΑΕ η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της τουριστικής κατοικίας και δημιούργησαν από κοινού την PZ Property Services LTD, μια εταιρεία η οποία υποδέχεται ξένους από όλον τον κόσμο, πιθανούς επενδυτές στην ελληνική αγορά ακινήτων.

«Αξιοποιώντας το δίκτυο της Pafilia η οποία πέρα από την Κύπρο διαθέτει γραφεία στη Κίνα (Πεκίνο και Σενζέν), Βιετνάμ (Χο Τσι Μιν) και στη Ρωσία (Μόσχα) και την τεχνογνωσία της ΖΑΝΚΟ επί της ελληνικής αγοράς στόχος μας είναι να προωθήσουμε ελληνικά ακίνητα σε όλο τον κόσμο», σημειώνει στο insider.gr o Ντάνος Κώττης, διευθύνων σύμβουλος της ΖΑΝΚΟ και Managing Partner της PZ Property Services LTD.

Αρχικά η PZ Property Services θα δραστηριοποιηθεί κυρίως στην προώθηση έτοιμων ακινήτων στο εξωτερικό, ενώ εξετάζεται σε δεύτερη φάση και η ανάπτυξη νέων συγκροτημάτων πολυτελών κατοικιών.

Κατασκευαστικό «μπαμ» στην Κύπρο

Εξάλλου η εταιρεία διαθέτει πολλά έργα στην Κύπρο. Το πιο εμβληματικό απ’ αυτά είναι ο πύργος ΟΝΕ στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού. Πρόκειται για ένα ουρανοξύστη 37 ορόφων που διαθέτει 83 υπερπολυτελείς κατοικίες, γυμναστήριο, πισίνα, αίθουσα συνεδρίων και άλλους κοινόχρηστους χώρους. Παράλληλα προωθεί την ανάπτυξη του συγκροτήματος Limassol Neo που περιλαμβάνει τέσσερα ακόμη κτήρια 43,38,31 και 25 ορόφων που θα διαθέτουν συνολικά 345 διαμερίσματα.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider