Προσφορά αλληλεγγύης από την ΕΡΓΑ ΟΣΕ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προσφορά αλληλεγγύης από την ΕΡΓΑ ΟΣΕ

Στο πλαίσιο της εταιρικής ευθύνης της ΕΡΓΑ ΟΣΕ ΑΕ και με την ευκαιρία των γιορτών, η διοίκηση, σε συνεργασία με τον σύλλογο εργαζομένων της εταιρίας, προσφέρει επιταγές αγοράς προϊόντων από σουπερμάρκετ προς τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των δήμων Αιγάλεω, Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Αγίων Αναργύρων-Καματερού, καθώς και στην «Κιβωτό του Κόσμου» και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι επιταγές ενίσχυσης είναι ύψους 1.000 ευρώ για κάθε δομή και η παράδοση θα γίνει από τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ, κ. Βούρδα και εκπρόσωπο του ΔΣ των εργαζομένων, τις επόμενες ημέρες.

«Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, όπου πολλοί συμπολίτες μας δοκιμάζονται, η EΡΓΟΣΕ, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που επιτρέπει η οικονομική συγκυρία, βάζει το δικό της "λιθαράκι" και στέκεται αλληλέγγυα στις κοινωνικές δράσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και στα ιδρύματα μέριμνας και φροντίδας παιδιών, έτσι ώστε να συνεισφέρει και από την πλευρά της στην προσπάθεια ανακούφισης όσων έχουν ανάγκη, ειδικά τις γιορτινές μέρες που έρχονται» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider