Σιάμισιης (ΕΛΠΕ): Αναθεωρήσαμε τις προτεραιότητές μας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σιάμισιης (ΕΛΠΕ): Αναθεωρήσαμε τις προτεραιότητές μας

Στην επίδραση που είχε η υγειονομική κρίση στην επιχειρησιακή λειτουργία των ΕΛΠΕ, αναφέρθηκε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Ανδρέας Σιάμισιης, μιλώντας την Τρίτη στο 22ο επενδυτικό φόρουμ της Capital Link.

Όπως σημείωσε, η πανδημία οδήγησε σε αναθεώρηση των προτεραιοτήτων της επιχείρησης σε πολλά επίπεδα καθώς η διοίκηση έπρεπε να διαχειριστεί θέματα όπως είναι η πτώση σε πρωτόγνωρα επίπεδα των τιμών του πετρελαίου, οι προϋπολογισμοί και οι δαπάνες.

«Έχουμε ξοδέψει πολλούς πόρους όχι μόνο χρηματικούς αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό και χρόνο για να βοηθήσουμε την κυβέρνηση και το σύστημα υγείας αλλά και τις άλλες χώρες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Καθώς εξερχόμαστε από την κρίση θα έχουμε μάθει πολλά πράγματα, θα έχουμε στοχευμένη προσέγγιση», σημείωσε ο κ. Σιάμισιης.

Αναφερόμενος στις προοπτικές του ομίλου, ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ δήλωσε αισιόδοξος σημειώνοντας ότι κρίσιμης σημασίας είναι η διαχείριση ης μετάβασης σε ένα νέο μοντέλο αγοράς. «Πρέπει να αποδεχθούμε την αλλαγή. Είναι θέμα ωριμότητας», υπογράμμισε σχετικά.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider