Leroy Merlin: Τέλος η Βlack Friday, 3 εβδομάδες με προσφορές

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Leroy Merlin: Τέλος η Βlack Friday, 3 εβδομάδες με προσφορές
H Leroy Merlin μετατρέπει τη Black Friday σε μια περίοδο προσφορών.

Από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, η Leroy Merlin προχωρά σε προσφορές προϊόντων, χρηστικών για την εποχή που διανύουμε, μετατρέποντας τη Black Friday σε μία περίοδο προσφορών.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση «τη φετινή χρονιά, μια χρονιά όπου όλα είναι διαφορετικά, η Leroy Merlin η εταιρεία που πρώτη έφερε το Black Friday στα είδη σπιτιού στην Ελλάδα το 2017, ανατρέπει τα δεδομένα και παρουσιάζει 3 εβδομάδες γεμάτες μοναδικές προσφορές αποκλειστικά για τη φροντίδα του σπιτιού«.

Μέσα σε τρεις εβδομάδες ευκαιριών οι καταναλωτές έχουν τον χρόνο να διαλέξουν τα αγαπημένα τους προϊόντα, σε Black Friday τιμές, χωρίς ταλαιπωρία και ουρές.

Από την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου , μπορούν να ανακαλύψουν -30% σε όλα τα ηλεκτρικά θερμαντικά με με σόμπες, αερόθερμα, θερμοπομπούς και αφυγραντήρες.

Στο leroymerlin.gr μπορούν να προχωρήσουν σε αγορές μέσω ανέπαφων, γρήγορων αγορών σε άτοκες δόσεις, με πιστωτική και χρεωστική κάρτα ή με τηλεφωνικές παραγγελίες ενώ οι κάτοχοι επαγγελματικού ΑΦΜ μπορούν να επισκεφτούν τα καταστήματα και να εξυπηρετηθούν κανονικά κατά τη διάρκεια του lockdown.

Επίσης, όλοι οι πελάτες εξυπηρετούνται για αγορές καυσίμων θέρμανσης από τα καταστήματα LEROY MERLIN. Οι πελάτες προμηθεύονται τα καύσιμά τους αποκλειστικά από το χώρο οικοδομικών υλικών ή το χώρο παραλαβής προϊόντων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider