Μαλαματίνα: Άρχισε η διαδικασία για την πώληση – Αυξημένο το ενδιαφέρον

Ρομίνα Νικηφόρου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μαλαματίνα: Άρχισε η διαδικασία για την πώληση – Αυξημένο το ενδιαφέρον
Σύμφωνα με τον νομικό σύμβουλο της εταιρείας, Κωνσταντίνο Μέλλιο, όπως φάνηκε από την πρώτη μέρα το ενδιαφέρον για την οινοποιία είναι μεγαλύτερο του αναμενομένου.

Η διαδικασία για την πώληση της οινοποιίας Μαλαματίνα άρχισε σήμερα, Πέμπτη, που άνοιξε τελικά το data room της ώστε οι ενδιαφερόμενοι επενδυτές να ενημερωθούν και στη συνέχεια να προχωρήσουν στην κατάθεση προσφορών για την απόκτηση της.

Σύμφωνα όσα είπε ο νομικός σύμβουλος της εταιρείας Κωνσταντίνος Μέλλιος στο insider.gr, όπως φάνηκε από την πρώτη μέρα το ενδιαφέρον για την οινοποιία ήταν μεγαλύτερο από ό,τι αναμενόταν με περισσότερους τελικά από δέκα ενδιαφερόμενους να ενημερώνονται για τα στοιχεία της εταιρείας.

Ο κ. Μέλλιος επεσήμανε παράλληλα πως αρκετοί ενημερώθηκαν τις προηγούμενες μέρες από δημοσιεύματα σχετικά με τη διαδικασία που ξεκίνησε και αναμένεται και το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος του μήνα να συνεχιστεί.

Υπενθυμίζεται πως ο στόχος, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα είναι οι μη δεσμευτικές προσφορές να κατατεθούν μέχρι το τέλος του Ιουνίου, να αξιολογηθούν και να ακολουθήσουν οι δεσμευτικές ως περίπου το τέλος Ιουλίου ώστε όλη η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί πριν από το τέλος του καλοκαιριού προκειμένου η εταιρεία να μπορέσει να αξιοποιήσει τον τρύγο του φθινοπώρου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider